8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bisquitgebakbittere chocoladebloembotercakechantilly meringuéechocoladebiscuitjeschocolademoussecrème patissièrecrème saint-honorédonkere rumeenvoudig bladerdeegeifijne tafelsuikerfondantglazuurfruitgekonfijte vruchtenmarsepeinmelkchocoladepoedersuikerpure chocoladericottasuikersuikerstroop
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Marokkaanse ceremoniele taart

Ingrediënten:
bisquitgebak, chocolademousse, jam, karamelcrème, kokoscrème, meringue, oranjebloesemwater, rum, sinaasappelsap, suikerstroop, vanillecrème en fruit

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Sachertorte

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, ei, fijne tafelsuiker, hazelnoten, poedersuiker, pure chocolade en witbrood

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

Cassata Siciliana - Ricotta cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, chocoladechips, fijne tafelsuiker, gekonfijt fruit, maraschino, marsepein, pistache, poedersuiker, ricotta en sponge cake

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:

Sachertaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, pure chocolade en vruchtensuiker

Keuken:
Oostenrijks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch