Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Gebakken koolvis met sesamkorst
- Ingrediënten:
- bloem, ei, koolvis, melk, olie, paneermeel, peper, sesamzaad en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovis op zout, arachideolie, artisjok, basilicum, bechamelsaus, bieslook, bloem, boter, citroensap, eekhoorntjesbrood, frituurolie, knoflook, koolvis, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sesamzaad, spinazie, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: