16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelarachideolieblanke azijnbloemkoolbruine basterdsuikercitroensapeiemping belindjoegembergroene koolketjap benteng manisknoflookknoflookpoederkomkommerlimoensappindakaassesamoliesperziebonentaugéuiwitte koolzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:

Salade van alfonsomango en kikkererwten met kerrie

Ingrediënten:
alfonsomango, bloemkool, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, jonge spinazie, kerriepoeder, kikkererwten, komijnzaad, korianderzaad, limoensap, rode chilipeper, ui, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolsla met Aziatische invloed

Ingrediënten:
gember, honing, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, olijfolie, sesamolie, sojasaus, witte kool, witte-wijnazijn en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Thaise koolsla

Ingrediënten:
bosui, bruine basterdsuiker, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, palmsuiker, pinda, pomodori, rode chilipeper, rodekool, sla, sperziebonen en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:

Gado gado in witlofschuitjes

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, komkommer, kwartelei, pindakaas, rodekool, rode paprika, taugé, verse koriander, witlof en zoete chilisaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Noedelsalade met tamaritofu, zuur van komkommer en pindadressing

Ingrediënten:
agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Mexicaanse stijl wortel- en koolsalade

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, dijonmosterd, groene kool, habaneropeper, jalapeñopeper, knoflook, koriander, lente-ui, olijfolie, rode kool, rode wijnazijn, savooiekool, serrano chilipeper, sherryazijn, thaise peper, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase stijl rijstsalade

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, bruine basmatirijst, doperwten, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, lente-ui, rijstwijnazijn, witte basmatirijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Californische citrus-amandelsalade

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelschaafsel, bindsla, boerenkool, gember, koriander, lente-ui, rijstazijn, sesamolie, sinaasappel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Fattoush

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, knoflookteen, komkommer, lente-ui, pita, radijs, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, za'atar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Fattoush

Ingrediënten:
bloemkool, bosui, boter, granaatappelsap, granaatappelsiroop, kaneel, kerstomaat, komkommer, olijfolie extra vergine, pitabroodje, platbrood, postelein, rode radijs, rodewijnazijn, suiker, sumak, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt en za'atar

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische saladeschotel met warme tofu, mango en tahindressing

Ingrediënten:
avocado, bonenkiemen, courgette, gemberwortel, Himalayazout, kelpnoedels, lente ui, lichte tahin, limoen, mango, rijstazijn, rode kool, rode spaanse peper, sambal oelek, sesamolie, soja-sesamsaus, tamari, tofu, verse koriander, versgemalen zwarte peper en water

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch