7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ardenner hambechamelsausbladerdeegbladerdeegpasteitjesbladpeterseliebloemboterdeegcantharelchampignonchorizocrème fraîchedroge witte wijneigedroogde morieljesgruyèreknoflookolijfoliepepersjalotslagroomtijmuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Pasteitjes met gebakken slakjes

Ingrediënten:
ardenner ham, bladerdeegpasteitjes, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, peper, sjalot, slakken, tijm, verse peterselie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Empanadillas de carne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, eierdooier, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, peper, serranoham, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Koken voor twee:

Paddestoelpasteitjes

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, boter, cantharel, champignon, gedroogde morieljes, paprikapoeder, peper, room, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Heektaart - torta delicata de merluzzo agli champignon

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, boterdeeg, champignon, droge witte wijn, ei, gruyère, heekfilet, kabeljauwfilet, kruidnagel, peper, slagroom, ui, verse bladpeterselie, majoraan, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Inktvistimbaaltjes - cestini di calamaretti

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijlinktvisjes, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Pompoen-preitaart met gebakken paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, droge witte wijn, gruyère, kastanjechampignons, knoflook, korstdeeg, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoelen, peterselie, pompoen, portabello, prei, shiitake, slagroom en tijm

Soort:
quiche / ei/omelet/frittata
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:

Empanadillas met mosselen en chorizo

Ingrediënten:
bloem, boter, chilipoeder, chorizo, groene paprika, kerstomaat, knoflook, laurierblad, mosselen, olijfolie, pimentón picante, polenta, rode paprika, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, volle melk en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche / schaal- en schelpdieren