Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept voor pizzadeeg
- Ingrediënten:
- gist, meel, suiker, water en zout
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Soort:
- quiche / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine suiker, chorizo, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, fijn zeezout, gedroogde gist, gehakt, gemalen zwarte peper, gember, gist, groene kardemompeulen, groene kool, ham, instantgist, kalfsniervet, knoflook, melk, olijfolie, peper, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit The big green egg book:
Basisrecept uit Bakboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: