Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Quiche Lorraine
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, emmentaler, nootmuskaat, peper, peterselie, rauwe ham, water, zout en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladerdeeg, boter, boterdeeg, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, feta, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, slagroom, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Recept uit Spaans:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel: