28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelandijviebasilicumbruine suikercitroensapdruivenpitoliegembergroentehalloumikikkererwtenknoflookkomkommerlente-uimaïsoliemuntolijfoliepeterselierijstwijnazijnrode paprikarode uirode wijnazijnsjalottijmzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Recept uit Noma: a work in progress:

Salade van bramen en rode biet

Ingrediënten:
appelbalsamico, bietensap, bramen, engelwortel, groente, lavasstelen, minibietjes, sjalot, tijm, tijmbloemen, witte wijn en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemakkelijke basis bonensla

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, gedroogde bonen, kool, linzen, spinazie, spliterwten, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Indiaase bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, arachideolie, boerenkool, citroensap, gember, kikkererwten, kokosmelk, kool, koriander, rijstwijnazijn, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, dragon, flageoletbonen, kool, olijfolie, puy-linzen, sherry-azijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
adzukibonen, andijvie, boerenkool, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, kool, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chinese bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, chinese zwarte azijn, citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, knoflook, kool, lente-ui, maïsolie, mungbonen, rijstwijnazijn, sjalot, sojabonen, sojasaus, spinazie en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, boerenkool, citroensap, favabonen, gigantebonen, knoflook, kool, munt, olijfolie, rode ui, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met gekookte groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodsalade met groente

Ingrediënten:
andijvie, basilicum, boerenkool, citroensap, croutons, knoflook, krenten, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, rode ui, rode wijnazijn, rozijnen, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Gado Gado - Groentesalade met pindasaus

Ingrediënten:
aardappel, asem, bruine suiker, chilipeper, citroensap, ei, gefruite uitjes, komkommer, kool, olie, pindakaas, sambal, spinazie, tahoe, taugé, trassi, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Maleisisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:

Hot and sour komkommersalade

Ingrediënten:
bruine rijstazijn, bruine suiker, gember, groene chilipeper, groente, knoflook, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus en sesamolie

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegan
Haal meer recepten op...