11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbouillonbruine suikercashewnoteneigehaktketjap maniskipfiletknoflookkorianderkrabvleeslaosmaïzenapaksoipeperrode paprikarode uisperziebonentrassiwitte kool
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Inktvis met paksoi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, gemberwortel, inktvis, kippenbouillon, knoflook, lente ui, oestersaus, paksoi, rode chilipeper, thaise vissaus, witte peper en zonnebloemolie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gemengde groenten uit de wok

Ingrediënten:
bosui, droge witte wijn, gele paprika, sesamzaad, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, koriander, maiskipfilet, maïzena, oestersaus, oesterzwam, olie, paksoi, rode peper, sherry en wortel

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Tjaptjoi met kip

Ingrediënten:
bosuitjes, champignons, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, marinade, oestersaus, paksoi, rode paprika, rode peper, rode ui, taugé, ve-tsin, wortel en zoute sojasaus

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Vietnamese Pho met eend

Ingrediënten:
anijs, basilicum, bouillon, chili, eend, eendenborsten, eendenvet, eiernoedels, fruit, gember, groene kruiden, groenten, taugé, hoisinsaus, kaneelstokje, kaneelstokje, kastanje champignons, kip, kippenbouillon, knoflook, kokos, kruiden, limoensap, munt, noedels, oestersaus, paddestoelen, paksoi, pinda’s, rode chilipeper, shiitake, sjalot, spinazie, sugarsnaps, taugé, knoflook, gember, verse koriander, peper, vet, vlees, witte kool en zout

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Kip Siam

Ingrediënten:
allesbinder, arachideolie, bouillon, champignons, kipfilets, oestersaus, cashewnoten, rode paprika, rode peper, knoflook, trassi, vissaus en witte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Soep met krab-garnalen wontons

Ingrediënten:
bieslook, garnalen, gemberwortel, kippenbouillon, krabvlees, lente-uitjes, maiskolven, oestersaus, rode chilipeper, sesamolie, knoflook, tuinkers, wontonvelletjes en zoutarme sojasaus