10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 30plus kaasaugurkbloemboterbrocciubruine suikercitroencourgettecourgettebloemendiepvriesbladerdeegeekhoorntjesbroodeieidooierfetakipfiletknoflookolijfoliepeperpreisjalottijmuiwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Preitaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, ei, olijfolie, prei en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Pilavtaart

Ingrediënten:
amandelen, bladerdeeg, bleekselderij, boter, citroen, eidooier, kaneel, kaneelstokje, kip, kippenbouillon, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, pistachenoten, sjalot, tijm, ui, witte peperkorrels en zuurbessen

Keuken:
Turks
Soort:
quiche
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Lunch / avondmaal uit Love your lunch:

Pasteitjes op z’n Australisch

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, courgette, doperwten, eieren, gemalen peper, kippenbouillonblokje, olijfolie, paprikapoeder, pasta, bladerdeeg, rundergehakt, tomatenblokjes, tomatenketchup, tomatensaus, uiengranulaat, worcestersaus, wortels en zout

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Tarte tatin van oktobergroenten

Ingrediënten:
bladerdeeg, bruine suiker, geitenkaas, ui, knolselderij, koolrabi, marjolein, olijfolie, pastinaak, rode wijnazijn, bleekselderij, knoflook en verse tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Witloftaart

Ingrediënten:
30plus kaas, bleekselderij, ei, finesse voor koken, gerookte kipfilet, margarine bladerdeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, witlof en zout

Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wildpastei met paddenstoelen - torta di funghi e selvaggina

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, ei, gekookte ham, jeneverbes, laurierblad, mager hertenvlees, olijfolie, patrijs, peper, porcini, rode wijn, sjalot, ui, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte / pastei
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Corsicaanse taart met courgettebloemen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brocciu, citroen, courgettebloemen, ei, feta, knoflook, munt, olijfolie, pecorino, peterselie, pijnboompitten, rode ui, roomboterbladerdeeg, salie, snijbietbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:

Surinaamse pasteitjes

Ingrediënten:
augurk, diepvriesbladerdeeg, doperwtjes, eidooier, eieren, kappertjes, kipfilet, olie, selderij, knoflook, tomatenpuree, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Surinaams
Soort:
quiche / gevogelte