42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisansjovisfiletansjovis op zoutbasilicumbladpeterseliecitroendroge spaghettidroge witte wijnmuntolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode spaanse peperspaghettinitomaattomatenpureeuivenusschelpwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Spaghetti met ansjovis - spaghetti aux anchois

Ingrediënten:
ansjovis op zout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti marinara

Ingrediënten:
bladpeterselie, garnaal, knoflook, olijfolie, poon, pruimtomaat, schorpioenvis, spaghetti en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:

Witte spaghetti

Ingrediënten:
ansjovis in olie, gedroogde pasta, knoflook, olijfolie, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met bottarga

Ingrediënten:
bladpeterselie, bottarga, knoflook, olijfolie, pruimtomaat, spaghetti, tonijnventresca en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti en tonijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, olijfolie, spaghetti, tomatenpuree en tonijn op olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pittige spaghetti

Ingrediënten:
ansjovis, kappertje, knoflook, olijfolie, peterselie, spaghetti en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met sardienen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, broodkruim, knoflook, olijfolie, sardienen, spaghetti en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met geep

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, geep, knoflook, olijfolie, spaghetti, tomaat uit blik, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rustieke spaghetti

Ingrediënten:
borlottibonen, knoflook, mosterd, olijfolie, paprika, peterselie, rode ui, spaghetti en tonijn uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Spaghetti alla putanesca

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bladpeterselie, citroen, kaneel, kappertjes, knoflook, passata, rode spaanse peper, spaghetti, tonijn in olie en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep - soupe de poisson

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, cognac, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode paprika, saffraandraadjes, sinaasappelschil, spaghetti, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, vermicelli, verse tijm, visgraat, viskoppen, water, witbrood, witvis en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Turks / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Haal meer recepten op...