Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, azijn, basilicum, bieslook, biet, bloem, boekweitmeel, boter, bouchees, bouquet garni, crème fraîche, eidooier, eiwit, fijn zout, friseesla, frituurolie, gecanneleerde champignonhoedjes, gerookte paling, gist, olijfolie, peper, sjalot, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: