353 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapcourgettefruitgembergroentegroentebouillonknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperrijstrode uisuikertomaatuivleeswortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde boerenkool

Ingrediënten:
boerenkool, chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding kool

Ingrediënten:
boerenkool, chinese kool, groene kool, kool, rode kool, savooiekool, water, witte kool en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Salade met boerenkool & Bulgur

Ingrediënten:
boerenkool, bulgur, citroensap, extra vergine olijfolie, geitenkaas, gember, amandel, granaatappel, ingemaakte citroenen, water, olijfolie, verse koriander en zeezout

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Mediterrane boerenkool met pasta

Ingrediënten:
boerenkool, demi creme fraiche, feta, gedroogde tomaat, knoflook, kruidenbouillon, olijfolie, olijven zonder pit, paturain light, peper, rode paprika, tagliatelle, ui, walnoten, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geglaceerde kool

Ingrediënten:
chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, kool, olijfolie, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kwartel in bladerdeeg met boerenkool en flespompoenpuree

Ingrediënten:
bladerdeeg, boerenkool, boter, crème fraîche, eidooier, flespompoen, ganzenvet, gemeste eendenlever, gemeste ganzenlever, kippenbouillon, komijnpoeder, kwartels, melk, peper, spek, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...