Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Anchovy-Croquettes - Ansjoviskroketten
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, bloem, boter, dille, eiwit, melk, natriumbicarbonaat, suiker en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, bonito, bronzen venkel, brood, cayennepeper, chilipeper, citroensap, court-bouillon, croutons, dashi, dashi-azijn, dille, ei, knoflook, olijfolie, peper, room, sjalot, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: