granita

Zoek naar granita in jouw eigen kookboeken

Granita koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Made in Sicily :

Granita al mandarino - Mandarijn-granita

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker en mandarijnsap

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / granita
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Made in Sicily :

Granita al cocomero - Watermeloen-granita

Ingrediënten:
citroensap, fijne tafelsuiker, sinaasappelsap en watermeloen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / granita
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Granita van watermeloen

Ingrediënten:
citroensap, glucose, suiker en watermeloen

Keuken:
Italiaans
Soort:
granita
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / nagerecht uit Home made zomer:

Watermeloengranita

Ingrediënten:
gember, limoen, munt, suiker en watermeloen

Soort:
granita / ijs
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Made in Sicily :

Granita di limone e menta - Citroen-muntgranita

Ingrediënten:
bronwater, citroensap, fijne tafelsuiker en munt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / granita
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Made in Sicily :

Granita al caffè - Koffie-granita

Ingrediënten:
espresso en fijne tafelsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / granita
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Zoetkruidige komkommer en ingelegde vlierbloesems

Ingrediënten:
appelbalsamico, dille, dillestelen, komkommer, melk, minikomkommer, room, vlierbloesem, vloeibare stikstof en water

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
groente / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Zinfandelgranita

Ingrediënten:
suikerstroop, witte basterdsuiker en zinfandelwijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Aardbeiengranita

Ingrediënten:
aardbeienpuree, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Mandarijnen- of sinaasappelgranita

Ingrediënten:
mandarijnensap, mandarijnenschil, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Citroengras-limoengranita

Ingrediënten:
citroengras, limoensap, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Groenetheegranita

Ingrediënten:
groene thee, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Tamarindegranita

Ingrediënten:
suikerstroop, tamarindepasta en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Meloengranita

Ingrediënten:
meloen, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Kamille-lavendelgranita

Ingrediënten:
kamillethee, lavendelbloemen, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Guavegranita

Ingrediënten:
citroenschil, guavesap, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Basilicumgranita

Ingrediënten:
basilicum, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Espresso- of koffiegranita

Ingrediënten:
espresso, koffie, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Groeneappel-limoengranita

Ingrediënten:
granny smith, limoensap, limoenschil, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Mandarijnen- of sinaasappelgranita

Ingrediënten:
mandarijnensap, mandarijnenschil, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Granaatappelgranita

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, granaatappelsap, suikerstroop en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / granita
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van glosterappels en walnoten

Ingrediënten:
citroentijm, gloster-appel, korianderblaadjes, suikerstroop, walnoten, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / granita
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Yoghurt-honingijs

Ingrediënten:
crème fraîche, glucose, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, limoensap, slagroom en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zurekersensorbet

Ingrediënten:
bloedsinaasappelsap, citroensap, gedroogde zure kersen, kristalsuiker, vloeibare glucose en water

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / nagerecht uit Turquoise:

Bloem van Malatya

Ingrediënten:
abrikozenijs, citrusbloemen, filodeegblaadjes, gedroogde abrikozen, pekmez, pistaches en poedersuiker

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta