rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes met wortel - Tzimmes met prumedanten met wortel

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Filet de boeuf en feuilletons aux matignon - Runderhaas in plakken met gestoofde groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge port, droge witte vermouth, fond, ham, laurier, maïzena, olijfolie, peper, runderbouillon, runderhaas, tijm, ui, varkensnet, varkensspek, wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Rumpsteak au poivre

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, kalfsjus, room, verse groene pepers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Carpaccio

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roquette, runderhaas, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gebakken steak

Ingrediënten:
biefstuk, boter, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Steak à l'américaine

Ingrediënten:
eidooier, kappertjes, mayonaise, peper, peterselie, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvlees stroganoff - bue alla stroganoff

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, olijfolie, peper, pittige mosterd, runderhaas, runderlende, slagroom, suiker, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gegrilde biefstuk met dressing met pepertjes

Ingrediënten:
biefstuk, dressing met pepertjes, dressing met pepertjes en groene kruiden en dressing met pepertjes en groenten in het zuur

Soort:
rundvlees
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Diner uit California Dreamin':

Gegrilde steak met tomatensalade

Ingrediënten:
boerenbrood, dragon, mierikswortel, radijs, runderborst en tomaten

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Bavette met rode ui

Ingrediënten:
arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Lunch uit Dit is geen kookboek:

Roadkill burger

Ingrediënten:
beschuit, cayennepeper, ei, gerookte spekblokjes, hamburgerbroodje, kalfsvlees, rode ui, runderbouillon en rundvlees

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

T-bones, leugens en mannenverdriet

Ingrediënten:
aardappel, flageoletbonen, pompoen, rucola, t-bonesteak, uien en zuurdesembrood

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Schwabische Rostbraten mit geröstete Zwiebeln und Bratkartoffeln - Rosbief met geroosterde uien en gebakken aardappel

Ingrediënten:
aceto balsamico, boter, braadvet, droge rode wijn, gebakken aardappels, geroosterde uien, kalfsjus, knoflook, laurier, peper, ribeye, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Sauerbraten

Ingrediënten:
bloem, boter, gemarineerd rundvlees, marinade, room, suiker, sultanarozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Rosbief

Ingrediënten:
olie, peper, rosbief en zout

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Biefstukken van de haas met rode wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes - Tzimmes met prumedanten

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Gelei van runderconsommé met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
aspergetips, baby-bospeen, bieslook, champignon, citroensap, crème fraîche, doperwt, droge sherry, eetbare bloemen, gelatine, haricots verts, lente-ui, olijfolie, peultjes, radijs, runderconsommé en tuinboon

Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggebakken rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, maïsolie, maïzena, marinade voor drooggebakken rundvlees, rode pepers, runderlende, sesamolie, sichuanpeper, sojaolie, suiker, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Kylie Kwong - Food for thought

Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:

Geroerbakte ossenhaass met uien

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflooksap, lichte sojasaus, ossenhaas, sichuanpeper, ui, voorgerecht en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Gehaktballetjes met bacon, chardonnay, mascarpone en dille

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, chardonnay, chilipeper, dille, ei, knoflook, mascarpone, olijfolie, paneermeel, peper, rundergehakt en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Bistecca alla pizzaiola

Ingrediënten:
biefstuk, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Rinderfilet in Blätterteig - Ossenhaas in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroensap, eigeel, gemalen koriander, olie, ossenhaas, rauwe ham, rode wijn, suiker, ui, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits / Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met savooienkool

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, knoflook, melk, pancetta, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, savooiekool, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees