rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Rundersdtaartstuk met bearnaisesaus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, peper, staartstuk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Ossenworst met wit sesamzaad, kwartelei en kimchi

Ingrediënten:
bieslook, kimchi, knoflookkiemen, kwarteleieren, ossenworst, sesamolie, sojasaus, wit sesamzaad, zout, zwarte peper en zwarte sesamcrackers

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes voor macaronischotel

Ingrediënten:
gedroogde tijm, ketchup, rundergehakt, vers broodkruim, volle melk en worcestershiresaus

Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Chateaubriand en papillote

Ingrediënten:
boter, chateaubriand, glace de viande, merg en selderij

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Boeuf de Charolles-ribstuk met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, citroensap, druivenpitolie, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, laurier, mergpijp, olijfolie, peper, runderribstuk, schorseneren, sjalot, tijm, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hamburger

Ingrediënten:
boter, peper, peterselie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Steak au poivre

Ingrediënten:
boter, cognac, room, steaks, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofvlees met kumquats

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, knoflook, kumquats, laurier, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderstoofvlees, sinaasappelsap en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (1ste manier)

Ingrediënten:
beurre manié, champignons, laurier, marinade voor rundvlees, peper, peterselie, runderstoofvlees, tijm, vet spek, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in rode paprikasaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnpoeder, rode paprikasaus, rundergehakt, ui, vers broodkruim, volle melk en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse gehaktballetjes met pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, ei, komijnpoeder, koriander, paprikapoeder, pittige tomatensaus, rundergehakt, ui, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, gedroogde peterselie, knoflookpoeder, parmezaanse kaas, runderbavette, rundergehakt en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Indiase knoflookballetjes

Ingrediënten:
chilipoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, kerrieblaadjes, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, plantaardige olie, rundergehakt, scherp paprikapoeder, tomatenblokjes uit blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Libanese gehaktballetjes met pijnboompitten

Ingrediënten:
arachideolie, ei, kaneel, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, pijnboompitten, pimentpoeder, pitabrood, rundergehakt, saus bij libanese gehaktballetjes, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Entrecôte Bordelaise

Ingrediënten:
boter, bouillon, entrecotes, kalfsjus, kristalsuiker, laurier, merg, peper, rode bordeauxwijn, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Entrecôte forestière

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignons, entrecotes, morilles, peterselie en spek

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Königsberger klopse

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisfilet, bloem, bouillon, citroenrasp, ei, kappertjessaus, mosterd, peterselie, rundergehakt, ui, vers broodkruim en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Filet de boeuf en feuilletons aux champignons - Runderhaas in plakken met champignons

Ingrediënten:
boter, champignons, droge port, droge witte vermouth, fond, laurier, maïzena, olijfolie, peper, runderbouillon, runderhaas, tijm, varkensnet, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Vleeskoekjes met ansjovis en mozzarella

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, ei, melk, mozzarella, oregano, paneermeel, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Biefstukken van de haas met rode wijn

Ingrediënten:
bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gegrilde entrecote met chimichurri

Ingrediënten:
chimichurrisaus, entrecotes, extra vierge olijfolie, jalapeñopeper, knoflook, koriander, oregano, platte peterselie, rode wijnazijn, sjalot en zeezout

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Koreaanse bulgogi met botersla

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, bosui, botersla, japanse sojasaus, ketjap manis, knoflook, pandanrijst, rode peper, sesamolie en sesamzaad

Keuken:
Koreaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, creme fraiche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees