rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Lunch uit Dit is geen kookboek:

Roadkill burger

Ingrediënten:
beschuit, cayennepeper, ei, gerookte spekblokjes, hamburgerbroodje, kalfsvlees, rode ui, runderbouillon en rundvlees

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

T-bones, leugens en mannenverdriet

Ingrediënten:
aardappel, flageoletbonen, pompoen, rucola, t-bonesteak, uien en zuurdesembrood

Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Bavette met rode ui

Ingrediënten:
arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Rumpsteak au poivre

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, kalfsjus, room, verse groene pepers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Steak à l'américaine

Ingrediënten:
eidooier, kappertjes, mayonaise, peper, peterselie, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Carpaccio

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roquette, runderhaas, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundvlees stroganoff - bue alla stroganoff

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, olijfolie, peper, pittige mosterd, runderhaas, runderlende, slagroom, suiker, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gebakken steak

Ingrediënten:
biefstuk, boter, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gegrilde biefstuk met dressing met pepertjes

Ingrediënten:
biefstuk, dressing met pepertjes, dressing met pepertjes en groene kruiden en dressing met pepertjes en groenten in het zuur

Soort:
rundvlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Creative chef:

Soul Burger

Ingrediënten:
appelazijn, cajunkruiden, cheddar, hamburgerbroodje, knoflook, maple syrup, pistachenoten, selderijstengel, sla, sukadevlees, tomaat, tomatenpasta, ui, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Sauerbraten

Ingrediënten:
bloem, boter, gemarineerd rundvlees, marinade, room, suiker, sultanarozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Rosbief

Ingrediënten:
olie, peper, rosbief en zout

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Boeuf miroton

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, droge witte wijn, gaar soepvlees, margarine, peper, peterselie, sherry, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Porterhouse steak

Ingrediënten:
biefstuk, boter, olie, peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes voor macaronischotel

Ingrediënten:
gedroogde tijm, ketchup, rundergehakt, vers broodkruim, volle melk en worcestershiresaus

Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes - Tzimmes met prumedanten

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, runderborst, runderrollade, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Steak Frites voor 1 persoon

Ingrediënten:
aardappelen, biefstuk, boter, frituurolie, olie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:

Gehaktballetjes met bacon, chardonnay, mascarpone en dille

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, chardonnay, chilipeper, dille, ei, knoflook, mascarpone, olijfolie, paneermeel, peper, rundergehakt en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Bistecca alla pizzaiola

Ingrediënten:
biefstuk, knoflook, olijfolie, tomaat, verse basilicum en verse peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Rinderfilet in Blätterteig - Ossenhaas in bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroensap, eigeel, gemalen koriander, olie, ossenhaas, rauwe ham, rode wijn, suiker, ui, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits / Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Chateaubriand en papillote

Ingrediënten:
boter, chateaubriand, glace de viande, merg en selderij

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Ochsenschwanz under dem Kohlblatt - Ossenstaart onder koolblad

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, gedroogde dragon, gember, karwijzaad, knoflook, madeira, olijfolie, ossenstaart, peterseliewortel, rode wijnazijn, selderij, sojasaus, ui, witte kool, witte peperkorrels, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Roastbeef mit Harissa-Remoulade und Röstkartoffeln / Rosbief met harissaremoulade en gebakken aardappelen

Ingrediënten:
bruine boter, gebakken aardappels, harissaremoulade, mild chilizout, olie en rosbief

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Rundvleestartaar

Ingrediënten:
dille, munt, olijfolie, orientaalse tartaarkruiden, runderfilet, tomatenketchup en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees