rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Tafelspits

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, mierikswortelmousseline, pastinaak, peperkorrels, pimentkorrels, prei, runderstaartstuk, soepgroentesalade, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
rundvlees
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Chateaubriand volgens Escoffier

Ingrediënten:
boter, in boter gebakken aardappel, ossenhaas, peterselie en vleesjus

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gegrilde entrecote met chimichurri

Ingrediënten:
chimichurrisaus, entrecotes, extra vierge olijfolie, jalapeñopeper, knoflook, koriander, oregano, bladpeterselie, rode wijnazijn, sjalot en zeezout

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Entrecotes in balsamicoazijn - bistecche all'aceto balsamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, entrecote, olijfolie, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bresaola met olie en citroensap

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Koreaanse bulgogi met botersla

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, bosui, botersla, japanse sojasaus, ketjap manis, knoflook, pandanrijst, rode peper, sesamolie en sesamzaad

Keuken:
Koreaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Rendang jerkey bij ode aan rendang

Ingrediënten:
honing, kruidenpasta en rundersukade

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gedampften Rindermedaillons mit Sauce Albert - Gestoomde rundermedaillons met Albert-saus

Ingrediënten:
albertsaus, bladselderij, grof zeezout, laurierblad, peper, peterseliewortel, prei, rode wijn, runderbiefstuk, sinaasappelrasp en tijm

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Tournedos met Choronsaus

Ingrediënten:
boter, choronsaus, olie, ossenhaas, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

De perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ossenhaas voor fijnproevers

Ingrediënten:
brandy, koksroom, marsala, olijfolie, ossenhaas, parmaham, runderfond, vecchia romagna en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten

Ingrediënten:
asperges, azijn, bietensap, boter, druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, komijn, koolzaadolie, peper, peperkorrels, rozemarijn, suiker, tournedos en venkelzaad

Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundergebraad met persillade van groene kruiden

Ingrediënten:
basilicum, citroentijm, dragon, graantjesmosterd, groene peperbolletjes, kalfsfond, knoflook, laurier, paneermeel, peterselie, rozemarijn, rundergebraad, tijm, ui, vetstof, witte wijn, wortel en zeezout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundertong met rozijntjes

Ingrediënten:
aalbessengelei, bloem, bouquet marmite, bruine suiker, laurier, nootmuskaat, peper, port, rode wijn, rozemarijn, rozijnen, rundertong, tijm en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundergebraad met een mosterdlaagje

Ingrediënten:
allesbinder, gerookt spek, mosterd, rozemarijn, rundergebraad, vetstof en vleesbouillon

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine fond, eendenlever, peper, port, tournedos, truffel, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, champignons, chinese kool, courgette, erwten, gemberwortel, lente-ui, oestersaus, olie, rode paprika, sherry en sojasaus

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Biefstuk met groene peperbolletjes

Ingrediënten:
biefstuk, cognac, groene peperbolletjes, room, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Biefstuk met champignons

Ingrediënten:
biefstuk, champignons, peper, peterselie, room, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Terrine van boschampignons

Ingrediënten:
champignons, eikenbladsla, gelatine, ossentong, peper, peterselie, runderbouillon, vetstof, walnoten en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Tournedos aux oignons blancs et lardons - Tournedos met geglaceerde uitjes en speksaus

Ingrediënten:
boter, haasbiefstuk, katenspek, kleine witte uitjes, ontbijtspek, peper, speksaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Biefstuk alla pizzaiola - bistecche alla pizzaiola

Ingrediënten:
boter, gedroogde oregano, knoflook, lendebiefstuk, olijfolie, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Tournedos sautés chasseur - Haasbiefstuk met champignons en madeirasaus

Ingrediënten:
arrowroot, boter, champignons, dragon, fond, geklaarde boter, haasbiefstuk, kervel, lente-ui, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, spek, tomatenpuree, witbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofkarbonaden (3de manier)

Ingrediënten:
azijn, bruin bier, kruidnagels, laurier, maïszetmeel, paardenstoofvlees, peper, runderstoofvlees, suiker, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees