rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Les tous nus/Quenelles de boeuf provançales - Provençaalse worstjes van restjes gesmoord rundvlees en groenten

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, cayennepeper, chinese kool, cognac, ei, épice fines, foelie, gesmoord rundvlees, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, snijbiet, tomatensaus, ui, water, wilde spinazie, worstjes, worstvlees en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Tafelspits

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, mierikswortelmousseline, pastinaak, peperkorrels, pimentkorrels, prei, runderstaartstuk, soepgroentesalade, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits / Oostenrijks
Soort:
rundvlees
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Chateaubriand volgens Escoffier

Ingrediënten:
boter, in boter gebakken aardappel, ossenhaas, peterselie en vleesjus

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Rundvleesstoofpot met gekarameliseerde ui en aardappelpuree

Ingrediënten:
bloem, boter, donker bier, kruimige aardappelen, melk, runderbouillonblokje, runderlappen, spekreepjes, tijm en ui

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes

Ingrediënten:
eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / lunch / voorgerecht uit Turkse kookkunst:

Adana kebabi - Adana kebab

Ingrediënten:
paprikapoeder, peper, rundergehakt, tabasco, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Hüftbraten vom Atterochsen mit Sandmöhren und Pekannüssen bei Niedrigtemperatur gebraten / Staartstuk van atterossen met zomerwortel en pekannoten (Dollase)

Ingrediënten:
druivenpitolie, knolselderij, laurier, pimentkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderstaartstuk, sjalotten, vleesafsnijsel, witte peperkorrels en zomerwortel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Rundertartaar, verkoolde ui en verkoolde mierikswortel

Ingrediënten:
rundertartaar, verkoolde mierikswortel en verkoolde ui

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Koreaanse bulgogi met botersla

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, bosui, botersla, japanse sojasaus, ketjap manis, knoflook, pandanrijst, rode peper, sesamolie en sesamzaad

Keuken:
Koreaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gegrilde entrecote met chimichurri

Ingrediënten:
chimichurrisaus, entrecotes, extra vierge olijfolie, jalapeñopeper, knoflook, koriander, oregano, bladpeterselie, rode wijnazijn, sjalot en zeezout

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

De perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten

Ingrediënten:
asperges, azijn, bietensap, boter, druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, komijn, koolzaadolie, peper, peperkorrels, rozemarijn, suiker, tournedos en venkelzaad

Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Biefstuk op een salade van kool en wortel met sinaasappel, granaatappel en pistachenootjes

Ingrediënten:
biefstuk, bieslook, boter, crème fraîche, druivenpitolie, amandelschaafsel, granaatappelpitjes, handsinaasappel, krenten, mayonaise, peper, spitskool, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Boeuf de Charolles-ribstuk met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, citroensap, druivenpitolie, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, laurier, mergpijp, olijfolie, peper, runderribstuk, schorseneren, sjalot, tijm, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Entrecote met mierikswortelprut en waterkers op brood

Ingrediënten:
boter, entrecote, harde broodjes, mierikswortel en waterkers

Soort:
rundvlees
Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:

Tournedos Rossini

Ingrediënten:
foie gras, runderfilet en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Runderburger met avocado en tuinkers

Ingrediënten:
appelciderazijn, avocado, hamburgerbroodjes, kropsla, mayonaise, milde mosterd, milde olijfolie, radijs, rundergehakt, tuinkers en ui

Keuken:
Nederlands / Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Libanese gehaktballetjes met pijnboompitten

Ingrediënten:
arachideolie, ei, kaneel, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, pijnboompitten, pimentpoeder, pitabrood, rundergehakt, saus bij libanese gehaktballetjes, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle

Diner / hoofdgerecht uit Kartoffel special, 35 Rezepte rund um die starke Knolle:

Tafelspitz mit Bouillon-Kartoffeln - Tafelspitz met aardappelen in bouillon

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (2de manier)

Ingrediënten:
bloem, bouillon, champignons, doorregen spek, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderstoofvlees, suiker, tijm, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofvlees met kumquats

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, knoflook, kumquats, laurier, olijfolie, peper, prei, rode wijn, runderstoofvlees, sinaasappelsap en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Boeuf bourguignon (1ste manier)

Ingrediënten:
beurre manié, champignons, laurier, marinade voor rundvlees, peper, peterselie, runderstoofvlees, tijm, vet spek, vetstof, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Rosa gebratene Scheiben vom Charolais-Ochsen mit Olivenjus, Perlzwiebeln und confierten Kartoffelen / Rosé gebakken plakken Charolais-stier ,et olijvenjus, parelui en aardappelconfit

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees