rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met kruidig gehakt en kersen

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, gedroogde kersen, griekse yoghurt, hummus, kaneel, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pimentbessen, pimentpoeder, rode taratorsaus, runderbouillon, rundergehakt, sultanarozijnen, ui en za'atar

Soort:
rundvlees
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / hoofdgerecht uit Indorock:

Rendang padang - sumatraans gekaramelliseerd rundvlees met acar van rodekool, mango en komkommer

Ingrediënten:
acar van rodekool, bumbu rendang padang, kokosolie, kokosroom, koriandercress, limoenblaadjes, salamblaadjes, sereh, stoofvlees, tamarindepulp en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gentse stoverij

Ingrediënten:
azijn, bier, boter, boterham, kalfsnier, laurier, mosterd, nootmuskaat, rundersukadelapje, tijm, ui en varkenslever

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Toast Kannibaal

Ingrediënten:
biefstuk, witbrood, kappertjes, mayonaise, sjalot, tabasco en zure augurken

Soort:
rundvlees
Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:

Biefstuk met bonbon met duxelles van bospaddenstoelen

Ingrediënten:
biefstuk, bospaddenstoelen, frituurolie, peterselie, rösti, vastkokende aardappel en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken taugé met rundvlees

Ingrediënten:
gember, groene paprika, knoflook, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor roergebakken taugé met rundvlees, medium dry sherry, saus bij roergebakken taugé met rundvlees, shaoxingwijn, sojaolie, taugé en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Lingua di manza in salsa verde - Ossentong met groene saus

Ingrediënten:
bloem, gepekelde ossentong, laurier, salsa verde, sjalot, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Huiselijk rundvlees met rozemarijn - lesso insaporito al rosmarino

Ingrediënten:
aardappel, rundvlees, knoflook, olijfolie, rode biet, verse rozemarijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken biefstuk met mango uit Kanton

Ingrediënten:
biefstuk, gember, knoflook, lente-uien, maïsolie, mango, marinade voor biefstuk, medium dry sherry, saus bij roergebakken biefstuk met mango, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Biefstuk met salie - lombate alla salvia

Ingrediënten:
bloem, boter, haasbiefstuk, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hamburgers

Ingrediënten:
brood, ei, melk, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Rundersdtaartstuk met bearnaisesaus

Ingrediënten:
béarnaisesaus, peper, staartstuk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Longhaas met ansjovispasta en gekonfijte tomaatjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, boter, citroensap, fleur de sel, grof gemalen peper, kerstomaat, knoflook, longhaas en olijfolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Carpaccio van rundvlees

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, rucola en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Köttbullar - Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, kruidenbouillonpoeder, kruimige aardappelen, oud witbrood, peterselie, rundergehakt, slagroom en ui

Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde ossentong

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, donkere sojasaus, doperwten, gedroogde mandarijnschil, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, ossentong, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Côte de boeuf

Ingrediënten:

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Ossenhaas voor fijnproevers

Ingrediënten:
brandy, koksroom, marsala, olijfolie, ossenhaas, parmaham, runderfond, vecchia romagna en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zure rundvleeszult op borden

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, rundvlees, ui, vleesbouillon, witte gelatine, zout, zure augurk en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gegrild chianina ribeye met olijven en tapenade van Babel shirazwijn

Ingrediënten:
knoflook, lente-ui, olijven, ribeye en shiraz

Keuken:
Internationaal / Zuid-Afrikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Rundvleessorbet, rabarber, gezouten granen en pijnappelpitten

Ingrediënten:
granen, pijnappelpitten, rundvlees en zout

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderlapjes alla cacciatora

Ingrediënten:
bloem, eekhoorntjesbrood, extra vergine olijfolie, pruimtomaten in blik, rode wijn, runderlende, runderschouder, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Runderkroketten met dadelchutney

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, eiwit, laurier, nootmuskaat, olie, paneermeel, panko, runderbouillon, rundersukade, slagroom, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees