rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Coda alla vaccinara -Ossenstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, knoflook, laurier, ossenstaart, peterselie, rode wijn, tomaten, ui en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Ravette met saus van hardgekookt ei en chorizo

Ingrediënten:
bavette (vlees), bieslook, boter, chorizo, ei, kropsla, longhaas, olie, olijfolie, runderfond, volle rode wijn en wittewijnazijn

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gehaktmedaillons - svizzere

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, mager rundergehakt, melk, olijfolie, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden rundvlees met ansjovis en tomaat - arrosto alle acciughe e pomodoro

Ingrediënten:
ansjovis op zout, boter, droge witte wijn, italiaanse saucijsen, olijfolie, peper, platte bil van rundvlees, rundermuis, rundvlees, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundergebraad gemarineerd in bier

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bier, bleekselderij, bloem, citroen, knoflook, laurier, olie, peper, peperkorrels, rundergebraad, sinaasappel, tijm, ui, vetstof, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

In Leffebier gebraiseerde rundersukade met peer-walnootsalade

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine runderbouillon, ciderazijn, gemengde bladsla, handperen, laurier, leffe tripel, olie, olijfolie, rundersukade, uien, walnoten en walnotenolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
augurk, cognac, eidooier, kappertjes, mosterd, olie, selderijzout, sjalot, tabasco, tartaar, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Biefstuk met rode grapefruit

Ingrediënten:
biefstuk, boter, peper, rode grapefruit, slagroom en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Bresaola en grapefruit

Ingrediënten:
bresaola en grapefruit

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees met groene paprika en zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, biefstuk, groene paprika, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees met groene paprika, medium dry sherry, rode peper, runderlende, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken rundvlees met ingemaakt mosterdgroen

Ingrediënten:
aardappelmeel, gember, ingemaakt mosterdgroen, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken rundvlees, medium dry sherry, runderlende, runderriblappen, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Filetto al negroamaro - Runderfilet in rodewijnsaus

Ingrediënten:
bloem, entrecote, negroamaro, ossenhaas, ribeye en runderbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Sudado de res - Rundersudado

Ingrediënten:
bataat, blauwe aardappel, bouquet garni, fijn zeezout, gele ají-pasta, groentebouillon, olijfolie, runderfilet, tomaat, tomatenpuree, uien-knoflookpasta en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde rosbief - nadziewany rostbef

Ingrediënten:
boter, ei, meel, paprikapoeder edelsusz, runderlende, ui, verse peterselie, verse tijm, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Pools
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rundvlees volgens Esterhazy - Rostbraten Esterházy

Ingrediënten:
citroensap, meel, paprikapoeder edelsusz, rosbief, soepgroenten, ui, vleesbouillon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Falscher Hase mit Estragondressing und gemischten Salat - Gehaktbrood met dragondressing en gemengde salade

Ingrediënten:
bloem, crème fraîche, dragondressing, ei, gedroogde paddenstoelen, geklaarde boter, sla, ketchup, knoflook, melk, middelscherpe mosterd, oud brood, paneermeel, peterselie, rundergehakt, suikercouleur, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / snack of tussendoortje uit Zout, vet, zuur, hitte:

Turkse kofte

Ingrediënten:
gele ui, knoflook, koriander, lamsgehakt, munt, peterselie, turkse marash peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Steak tartare - tartara di manzo

Ingrediënten:
ansjovisfilets op olie, citroen, eierdooier, franse mosterd, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, ui en verse bladpeterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gebraden rundvlees met cognac en grapefruit - arrosto al brandy e pompelmo

Ingrediënten:
boter, cognac, droge witte wijn, grapefruit, olijfolie, peper, rode grapefruit, rundermuis, rundvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Geschmorte Rinderschulter mit glaciertem Gemüse - Gesmoorde runderschouder met geglaceerde groente

Ingrediënten:
aceto balsamico, bleekselderij, bloem, distelolie, doorregen rookspek, droge rode wijn, geglaceerde groente, kalfsfond, kaneelstokjes, kardamompeulen, knoflook, kruidnagel, laurier, maïzena, peper, peperkorrels, pure chocolade, rode port, rode ui, runderschouder, sinaasappelzest, steranijs, tomatenpuree, vanillepeul, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerd rundergebraad

Ingrediënten:
bleekselderij, gerookt spek, knoflook, laurier, oregano, peper, peperkorrels, rode wijn, rundergebraad, tomaten, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderrolletjes met rode kool en Chianti

Ingrediënten:
bieflappen, chianti, extra vergine olijfolie, fontina, gekookte ham, knoflook, rode kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Farsumauro - Gevulde grote braciole uit Sicilië

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, varkensgehakt, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Runderbraciole met kaas en ham

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, ei, fontina, gekookte ham, nootmuskaat, paneermeel, plantaardige olie, prosciutto, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees