rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gegrilltes Rinderfiletsteak mit orientalischer Barbecuesauce / Gegrilde runderfiletsteak met orientaalse barbecuesaus

Ingrediënten:
mild chilizout, olie, orientaalse barbecuesaus en ossenhaas

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Rinderlende mit Zatarkruste mit Koriander-Kartoffeln und Knoblauchsauce / Runderlende met zatarkorst met korianderaardappelen en knoflooksaus

Ingrediënten:
boter, knoflook, knoflooksaus, korianderaardappelen, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderlende, scherpe mosterd, witbroodkruim, zatar-yoghurt en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Focaccia mit Tatar und Sauce verte / Focaccia met tartaar en groene saus

Ingrediënten:
basilicum, citroenpeper, focaccia, groene saus, knoflook, olijfolie, runderlende, tabasco, witte balsamicoazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Boterzachte bavette

Ingrediënten:
bavette (vlees) en olie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Rinderschulter mit Granatapfel-Mandel-Sauce / Gesmoorde runderschouder met granaatappel-amandelsaus

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroenschil, gember, geroosterde amandelsnippers, jeneverbessen, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, mild chilipoeder, olie, pimentkorrels, poedersuiker, rode wijn, sinaasappelschil, tomatenpuree, ui, uitgebeende runderschouder, wortel, zout, zure granaatappelsiroop en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Rundvleestartaar

Ingrediënten:
dille, munt, olijfolie, orientaalse tartaarkruiden, runderfilet, tomatenketchup en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Ochsenschwanz under dem Kohlblatt - Ossenstaart onder koolblad

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, gedroogde dragon, gember, karwijzaad, knoflook, madeira, olijfolie, ossenstaart, peterseliewortel, rode wijnazijn, selderij, sojasaus, ui, witte kool, witte peperkorrels, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Geschmorte Fleischpflanzerl mit Bulgur und Kirschen - Gesmoorde rundergehaktballen met bulgur en kersen

Ingrediënten:
baharat, berbere, boter, casinobrood, citroenrasp, dijonmosterd, ei, fijne bulgur, gember, groentebouillon, kersensaus, knoflook, melk, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, rundergehakt, sinaasappelrasp, tabil, uiezout en witte ui

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Roastbeef mit Harissa-Remoulade und Röstkartoffeln / Rosbief met harissaremoulade en gebakken aardappelen

Ingrediënten:
bruine boter, gebakken aardappels, harissaremoulade, mild chilizout, olie en rosbief

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Indiase knoflookballetjes

Ingrediënten:
chilipoeder, gember, kaneelstokje, kardemompeulen, kerrieblaadjes, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, plantaardige olie, rundergehakt, scherp paprikapoeder, tomatenblokjes uit blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Gehaktballetjes

Ingrediënten:
broodkruim, extra vergine olijfolie, gedroogde peterselie, knoflookpoeder, parmezaanse kaas, runderbavette, rundergehakt en zwarte peper

Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Langzaam gegaard rundvlees met roze peperkorrels

Ingrediënten:
chipotlepeper in abodosaus, fijne rib, gegrilde mais, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, komkommer, koriander, laurier, limoen, radijs, rode ui, rode wijnazijn, roze peperkorrels en vioolblaadjes

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gestoofde runderlappen

Ingrediënten:
doorregen runderlappen, laurier, margarine, rode wijn, tomaten en ui

Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carne asada

Ingrediënten:
appelazijn, chilipoeder, gedroogde oregano, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoensap, sinaasappel, sinaasappelsap, ui en vanglap

Soort:
rundvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalisches Rindfleischtatar mit Bulgursalat und Yoghurt-Dill-sauce - Orientaalse rundvleestartaar met bugursalade en yoghurt-dillesaus

Ingrediënten:
bulgursalade, dille, gekarameliseerde kardemomzaden, kaftaideeg, olie, tartaar en yoghurt-dillesaus

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Côte de Boeuf mit Rotwein-Schalotten-Butter, sautierten Waldpilzen und Piroggen / Côte de boeuf met rode wijn-sjalottenboter, gesauteerde bospaddenstoelen en pierogi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, côte de boeuf, gesauteerde bospaddenstoelen, olijfolie, pierogi, prei, rode-wijn-sjalotboter, rozemarijn, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Rabo de buey al vino con chocolate - Langzaam gestoofde ossenstaart in rode wijn en chocolade

Ingrediënten:
bloem, cognac, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, ossenstaart, pastinaken, prei, pure chocolade, rode wijn, runderbouillon, saffraandraadjes, tijm, ui, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Rabo de buey a la cordobesa - Cordobaanse stoofpot van ossenstaart en aardappels

Ingrediënten:
bloem, knoflook, laurier, moscatelwijn, olijfolie, ossenstaart, pimenton dulce, runderbouillon, tomaten, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Thaise rundvleescurry

Keuken:
Thais
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Steak au poivre

Ingrediënten:
boter, cognac, room, steaks, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Entrecôte forestière

Ingrediënten:
aardappel, boter, champignons, entrecotes, morilles, peterselie en spek

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tournedos aux echalotes confites et à l'ail confit - Tournedos met gekonfijte uitjes en gekonfijte knoflook

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, kalfsglacé, knoflook, laurier, peper, peperkorrels, sjalot, suiker, tijm, tournedos en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Tournedos à la sauce de champignons - Tournedos met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, boter, cantharellen, champignons, cognac, kalfsglacé, knoflook, morilles, peper, ridderzwammen, room, sjalot, stekelzwammen, tijm, tournedos, trompettes de morts, truffel, truffelolie en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Marokkaanse gehaktballetjes met pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, ei, komijnpoeder, koriander, paprikapoeder, pittige tomatensaus, rundergehakt, ui, witte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees