rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Bresaola di manzo al caprino - Bresaola met geitenkaasdressing

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, olijfolie, peper, rucola, verse geitenkaas, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundertong

Ingrediënten:
basilicum, laurier, peterselie, prei, rundertong, selderij, tijm, ui, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rosbief op de wijze van Bordeaux

Ingrediënten:
bloem, bordeaux, bouillon, champignons, laurier, peper, room, rosbief, tomatenpuree, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Oyster Sauce / Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
bamboespruiten, biefstuk, broccoli, champignons, chinese gedroogde paddenstoelen, droge sherry, gember, lente-ui, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetto di manzo, spugnole e patate - Ossenhaas met morieljes en aardappel

Ingrediënten:
boter, chianti, knoflook, morieljes, ossenhaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rode aardappel, rozemarijn, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Rundergehakt met room en paddenstoelen - bistecche tritate con panna e funghi

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, gedroogde paddenstoelen, mager rundergehakt, melk, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Scallopine al limone - Scallopine met citroensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kalfsvlees, plantaardige olie, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Ginger Beef with Peppers / Gemberbiefstuk met paprika

Ingrediënten:
azijn, biefstuk, gember, groene paprika, knoflook, maïzena, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojasaus, vijfkruidenpoeder, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef with Pineapple / Rundvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, bleekselderij, donkere bruine suiker, droge sherry, kogelbiefstuk, maïzena, marinade voor rundvlees met ananas, ossenhaas, peper, plantaardige olie, rijstwijn, runderbouillon en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef with Cashewnuts / Rundvlees met Cashewnoten

Ingrediënten:
bleekselderij, cashewnoten, droge sherry, gember, knoflook, kogelbiefstuk, maïzena, peper, sesamolie, sojasaus, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Sottofiletto di manzo alle griglia co radicchio trevisanno tardivo e polenta - Gegrilde sirloin steak met radicchio di treviso en polenta

Ingrediënten:
mascarpone, melk, olijfolie, peper, polenta, radicchio di treviso, rozemarijn, sirloin steak, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Beef in Black Bean Sauce / Rundvlees in zwarte bonensaus

Ingrediënten:
biefstuk, chilisaus, chinese rijstwijn, gezouten zwarte boontjes, maïzena, plantaardige olie, rijstwijn, rode paprika, runderbouillon en sherry

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Szechuan Pepper Beef / Rundvlees met Szechuanpeper

Ingrediënten:
gember, knoflook, kogelbiefstuk, ossenhaas, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, saus voor rundvlees met szechuanpeper en szechuanpeperkorrels

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carpaccio

Ingrediënten:
olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Entrecote met zwarte olijven en ansjovisfilet

Ingrediënten:
ansjovisfilets, boter, entrecote, olijfolie, rode wijn en zwarte olijven

Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gestoomd rundvlees op boerenwijze

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, ingemaakte sichuan groente, koriander, lente-uien, maïsolie, marinade voor gestoomd rundvlees, peterselie, ribstuk, rosbief, runderlende, sojaolie en wolkenoren

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Filetsteak mit Schalotten-Trüffel-Kruste und Porree-Cannelloni / Filetsteak met sjalotten-truffelkorst en prei-cannelloni

Ingrediënten:
bieslook, boter, fleur de sel, geklaarde boter, jeneverbessen, knolraapjes, laurier, ossenhaas, prei-cannelloni, rode wijn, runderfond, rundermerg, sjalot-truffelkorst, tijm en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Ossenhaas 1

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cognac, knoflook, olijfolie, ossenhaas, rode wijn, sjalot en tijm

Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

In miso-gemberbouillon gestoofde runderborst

Ingrediënten:
boter, bruine misopasta, gemberwortel, olie, runderborst, runderbouillon, shiitake, spitskool, steranijs, uien en wit sesamzaad

Soort:
rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Najats recept voor gehaktballetjes

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, ei, gele ui, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, harissa, honing, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sinaasappelsap, sukade, sumak, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken biefstuk met mango uit Kanton

Ingrediënten:
biefstuk, gember, knoflook, lente-uien, maïsolie, mango, marinade voor biefstuk, medium dry sherry, saus bij roergebakken biefstuk met mango, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Lingua di manza in salsa verde - Ossentong met groene saus

Ingrediënten:
bloem, gepekelde ossentong, laurier, salsa verde, sjalot, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Huiselijk rundvlees met rozemarijn - lesso insaporito al rosmarino

Ingrediënten:
aardappel, rundvlees, knoflook, olijfolie, rode biet, verse rozemarijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees