rundvlees

Zoek naar rundvlees in jouw eigen kookboeken

Rundvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gaelische steaks - Gaelic steaks

Ingrediënten:
boter, ierse whiskey, lendensteak, olie, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure gehaktballen variatie

Ingrediënten:
azijn, bruine suiker, citroensap, gemberbolletjes op siroop, knoflook, kruidnagel, peper, rozijnen, rundergehakt, tomaten, tomaten in blik, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Prune Tzimmes met rode wijn- Tzimmes met prumedanten met rode wijn

Ingrediënten:
all spice, kaneel, kippenvet, nieuwe aardappel, nootmuskaat, olie, peper, pruimedanten, ribstuk, rode wijn, runderborst, runderrollade, suiker, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Tournedos sautés chasseur - Haasbiefstuk met champignons en madeirasaus

Ingrediënten:
arrowroot, boter, champignons, dragon, fond, geklaarde boter, haasbiefstuk, kervel, lente-ui, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, spek, tomatenpuree, witbrood zonder korst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Tournedos Henri IV - Haasbiefstuk met artisjokbodems en bearnaisesaus

Ingrediënten:
artisjokbodems, aspergepunten, bearnaisesaus, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, fond, gebakken aardappelballetjes, geklaarde boter, haasbiefstuk, madeira, olie, peper, runderbouillon, spek, witbrood zonder korst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Tournedos Rossini - Haasbiefstuk met foie gras, truffels en madeirasaus

Ingrediënten:
arrowroot, boter, champignonvocht, foie gras, fond, gekookte artisjokbodems, haasbiefstuk, madeira, maïzena, peper, runderbouillon, truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofkarbonaden (4de manier)

Ingrediënten:
azijn, kruidnagels, laurier, paardenstoofvlees, peper, peperkoek, pruimen, runderstoofvlees, suiker, uien, vetstof, water en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofkarbonaden (3de manier)

Ingrediënten:
azijn, bruin bier, kruidnagels, laurier, maïszetmeel, paardenstoofvlees, peper, runderstoofvlees, suiker, uien, vetstof en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rosbief met gebakken uien - zwiebelrostbraten

Ingrediënten:
bakmeel, boter, olie, rosbief, ui, vleesbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Filet de boeuf en feuilletons aux champignons - Runderhaas in plakken met champignons

Ingrediënten:
boter, champignons, droge port, droge witte vermouth, fond, laurier, maïzena, olijfolie, peper, runderbouillon, runderhaas, tijm, varkensnet, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rundvleesstoofpotje met pastinaak

Ingrediënten:
bloem, groene peper, olie, pastinaken, peper, room, runderstoofvlees, selderij, uien, vetstof, vleesbouillon, wortel en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofkarbonaden (2de manier)

Ingrediënten:
azijn, kruidnagels, laurier, maïszetmeel, paardenstoofvlees, peper, runderstoofvlees, suiker, uien, vetstof, water en zout

Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gemarineerd klapstuk

Ingrediënten:
chilipeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde rozemarijn, gedroogde tijm, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, gerookt paprikapoeder, honing, kardemompeulen, knoflook, kruidnagels, olijfolie, paprikapoeder, runderklapstuk, steranijs en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Runderschenkel

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, ras el hanout, saffraandraadjes, schenkel, ui en water

Soort:
rundvlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Ossenhaas met roze saus en paddenstoelen

Ingrediënten:
gebakken paddenstoelen, gemarineerde ossenhaas, komijnzaad, roze saus, stevige rundersaus en truffel

Keuken:
Marokkaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:

Rundvleestartaar met een gepocheerd ei en waterkers

Ingrediënten:
ansjovisfilet, biefstuk, bieslook, blanke azijn, citroen, ei, franse mosterd, kappertjes, mayonaise, olijfolie, peper, sjalot, tabasco, tomatenketchup, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Lunch uit Het literaire eetboek:

Len Deighton's calorie-arme lunch

Ingrediënten:
appel, azijn, ei, magere melk, nootmuskaat, olie, peper, rundergehakt, runderlever, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Opgerolde rosbief met asperge

Ingrediënten:
aspergepunten, cayennepeper, citroensap, ei, mosterd, olie, paprikapoeder, rosbief, selderijzout en tuinkruiden

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
augurk, cognac, eidooier, kappertjes, mosterd, olie, selderijzout, sjalot, tabasco, tartaar, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus en zout

Soort:
rundvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Fijn gedecoreerde medaillons nr 18

Ingrediënten:
ganzenleverpastei, tomatenpaprika uit blik en zoete augurk

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Gefermenteerde biefstuk

Ingrediënten:
lendebiefstuk en marinade

Soort:
rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesballetjes - köttbullar

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, ei, olie, paneermeel, room, rundergehakt, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
vlees / rundvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Steak aux poivres

Ingrediënten:
cognac, lendebiefstuk, olijfolie, ongezoete ketchup, volle room, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Italiaanse gehaktballen in tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, eidooier, gedroogde basilicum, knoflook, koolhydraatbeperkt brood, koolhydraatbeperkte marinarasaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rundergehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Biefstuk alla pizzaiola - bistecche alla pizzaiola

Ingrediënten:
boter, gedroogde oregano, knoflook, lendebiefstuk, olijfolie, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rundvlees