kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Zoek naar kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub in jouw eigen kookboeken

Kruidenmengsel/Specerijenmengsel/Kruidenpasta/Marinade/Rub koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala I

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwarte komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices Provencale (Escoffier)

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavendel, nootmuskaat, peper, rozemarijn en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 3 uit Fez

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, selderij, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 2

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 1

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Fish Spice Mix

Ingrediënten:
gedroogde kamille, gemberpoeder, geroosterde hazelnoot, geroosterd korianderzaad, geroosterd sesamzaad en wit maanzaad

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Sweet Spice Blend

Ingrediënten:
gemberpoeder, geroosterde kaneelpoeder, geroosterde steranijspoeder, nootmuskaat, vanillemerg en zwarte peper

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Shellfish Stock

Ingrediënten:
zwarte peperkorrels

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Shellfish stock

Ingrediënten:
varkensgehakt

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:

Marinade voor kerstomaatjes

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rode balsamicoazijn, rozemarijn, sjalot en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Onze ras el-hanout

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gemberpoeder, kaneel, kardemom, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lange peper, lavendel, paradijskorrels, piment, ras el hanout, rozemarijn, rozenblaadjes, steranijs, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Cajunkruiden

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde oregano, gedroogde tijm, knoflookpoeder, uienpoeder, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurier, lavas, peterseliestelen en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng dadar

Ingrediënten:
omelet en sambal goreng

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

De pikante rub van Joris

Ingrediënten:
cayennepeper, chinees 5-kruidenpoeder, citroenrasp, kardemompoeder, knoflookpoeder, kurkuma, peper en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

De iets zoetere rub van mij

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipoeder, kerriepoeder, korianderzaad, mosterdpoeder, oregano, paprikapoeder en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Frank Redant en Renger Dijkema - Vis, schelp- en schaaldieren

Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:

Bouquet garni

Ingrediënten:
basilicum, citroenschil, dille, dragon, kervel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Lamsmarinade - Spaanse marinade

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rode-wijnazijn, verse tijm, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Boemboe Bali

Ingrediënten:
djahé, knoflook, olie, sambal oelek, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Shawarmakruidenmengsel

Ingrediënten:
kaneel, kardemompeul, kruidnagel, pimentkorrels, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor gevogelte

Ingrediënten:
gemalen piment, gemalen zwarte peper, kaneel, scherp paprikapoeder en sumak

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Boemboe lawar

Ingrediënten:
djeroek poeroetblaadjes, djinten, kemirienoten, ketoembar, knoflook, laos, salam, sambal oelek, santen, serehpoeder, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurier, rozemarijn en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub