kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Zoek naar kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub in jouw eigen kookboeken

Kruidenmengsel/Specerijenmengsel/Kruidenpasta/Marinade/Rub koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala I

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwart komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Recept uit Mas is meer:

Specerijenolie voor zeebaars

Ingrediënten:
druivenpitolie, kardemom, korianderzaad, laurier, peperkorrels, steranijs, tijm en venkelzaad

Keuken:
Belgisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices Francais

Ingrediënten:
cayennepeper, korianderzaad, kruidnagel, laurier, marjolein, peper en rozemarijn

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Zough

Ingrediënten:
chilipeper, kardemom, knoflook, komijn en koriander

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Marinade simple

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, salie, tijm en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Kruidige pasta

Ingrediënten:
citroenrasp, extra vergine olijfolie, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, tijm, witte peperkorrels en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Base megenep een pittige kruidenpasta

Ingrediënten:
galangawortel, geelwortel, gember, kencur, knoflook, kokosolie, laos, lombok, rawit, sereh, sjalot en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Base wangenan, een specerijenmengsel

Ingrediënten:
bengle, benzoin, fenegriek, jangu, kemiri, klabet, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, menyan, nootmuskaat en tabia bun

Keuken:
Balinees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Épices fines - Worstkruiden

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, foelie, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, marjolein, nootmuskaat, oregano, paprikapoeder, salie, tijm en witte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Citrus Spice

Ingrediënten:
citroenzest, gevriesdroogde munt, koffie, korianderzaad, limoenzest, sinaasappelzest, vanillemerg en zoethout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Exotic Spice Mixture recipe

Ingrediënten:
ajowanzaad, gemalen kaneel, kardemompeul, komijnzaad, nootmuskaat, gedroogde oregano, sesamzaad en sumac

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Chili Tomato Spice Blend

Ingrediënten:
ajowanzaad, cayennepeper, gevriesdroogde tomaat, korianderzaad, gerookt paprikapoeder, zoet paprikapoeder, gevriesdroogde piquillopeper, saffraan en venkelzaad

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Quatre Épices

Ingrediënten:
gemalen kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en peperkorrels, zwart

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Indies Spice Blend

Ingrediënten:
cayennepeper, foelie, kaneelstokje, karwijzaad, korianderzaad, kruidnagel, peperkorrels, zwart, szechuanpeper, sinaasappelzest, steranijs, turmericpoeder en vanillemerg

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 3 uit Fez

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, selderij, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 2

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 1

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Base gede / base wayah, kruidenmix

Ingrediënten:
base megenep, base wangenan, citroenblaadjes, olie en salamblaadjes

Keuken:
Balinees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Specerijenmix voor burgers

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde oregano, komijnpoeder, korianderpoeder, laurier, mild paprikapoeder, scherp paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Opzouten

Ingrediënten:
grof zout, knoflook, rode biet en ui

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Specerijenpasta voor zalm

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gember, kerrieblaadjes, kokosrasp, kokosroom, koriander, rode chilipeper, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices fines

Ingrediënten:
foelie, marjolein, nootmuskaat, peper en steranijs

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

Charmoula

Ingrediënten:
gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Droge rub

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, komijnzaad, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub