kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Zoek naar kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub in jouw eigen kookboeken

Kruidenmengsel/Specerijenmengsel/Kruidenpasta/Marinade/Rub koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala I

Ingrediënten:
gemberpoeder, groene kardemompeulen, komijnzaad, korianderzaad, zwarte kardemompeulen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Garam masala II

Ingrediënten:
foelie, gedroogde rozenblaadjes, gemberpoeder, groene kardemompeulen, kaneelstokje, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, venkelzaad, zwarte komijnzaad, zwarte peperkorrels en zwart kardemomzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

boemboe besengek koening

Ingrediënten:
asemwater, djahé, djinten, ketoembar, knoflook, koenjit, laos, santen, sereh, suiker en trassi

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng lombok

Ingrediënten:
lombok, sambal goreng en suiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng tahoe

Ingrediënten:
djahé, sambal goreng, selderij en tahoe

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng lombok (gekruide lombok)

Ingrediënten:
asemwater, djeroek poeroet, knoflook, laos, lombok, santen, suiker, trassi en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Granaatappelsiroopmarinad voor geroosterde kip, kwartel, fazant of patrijs

Ingrediënten:
granaatappelsap, granaatappelsiroop, kaneel, knoflook, olijfolie, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Spaanse basismarinade voor geroosterde kip en konijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

Eenvoudige zelfgemaakte za´atar

Ingrediënten:
rozemarijn, sesamzaad en tijm

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Paprika-sherrymarinade voor geroosterd herten- of rundvlees

Ingrediënten:
knoflook, laurierblad, nootmuskaat, oijfolie, pikant paprikapoeder, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anne Wilson - Cajun koken

Recept uit Cajun koken:

Cajunkruiden

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde oregano, gedroogde tijm, knoflookpoeder, uienpoeder, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Cajun
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor gevogelte

Ingrediënten:
gemalen piment, gemalen zwarte peper, kaneel, scherp paprikapoeder en sumak

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Boemboe Bali

Ingrediënten:
djahé, knoflook, olie, sambal oelek, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Boemboe lawar

Ingrediënten:
djeroek poeroetblaadjes, djinten, kemirienoten, ketoembar, knoflook, laos, salam, sambal oelek, santen, serehpoeder, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Boemboe opor

Ingrediënten:
citroenschil, djinten, kemirienoten, ketoembar, knoflook, laos, rode lomboks, salam, santen, sereh, suiker, trassi en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

De pikante rub van Joris

Ingrediënten:
cayennepeper, chinees 5-kruidenpoeder, citroenrasp, kardemompoeder, knoflookpoeder, kurkuma, peper en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

De iets zoetere rub van mij

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipoeder, kerriepoeder, korianderzaad, mosterdpoeder, oregano, paprikapoeder en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Rommelkruid

Ingrediënten:
anijs, gemberpoeder, kaneel, sandelhout en zoethout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Specerijenmix voor zeevruchten

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen venkelzaad, gemalen zwarte peper en mild paprikapoeder

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Gemengde inmaakkruiden

Ingrediënten:
dillezaad, korianderzaad, kruidnagels, mosterdzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices fines

Ingrediënten:
foelie, marjolein, nootmuskaat, peper en steranijs

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Epices Provencale (Escoffier)

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavendel, nootmuskaat, peper, rozemarijn en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

Charmoula

Ingrediënten:
gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Yoghurtmarinade voor geroosterde kip, lamsvlees of vis

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Klassieke moromarinade voor geroosterde kipof lamsvlees

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Specerijenpasta voor zalm

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gember, kerrieblaadjes, kokosrasp, kokosroom, koriander, rode chilipeper, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub