condiment

Zoek naar condiment in jouw eigen kookboeken

Condiment koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Santen (romige kokosmelk)

Ingrediënten:
kokosnoot en water

Soort:
condiment
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel

Ingrediënten:
gemberpoeder, inmaakzout, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, geel mosterdzaad, peperkorrels en suiker

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Kruim van geroosterde prei

Ingrediënten:
gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Tengko-tengko (Gebakken tahoe met groente en saus)

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, ketjap manis, knoflook, olie, rode lomboks, selderij, sjalot, soja, spitskool, tahoe, taugé, trassi en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
condiment
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Murri

Ingrediënten:
bedorven gerst, kaneel, kruiden, saffraan, tarwemeel, vijgenbladeren, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Paneer

Ingrediënten:
bloem, ei, paneermeel en panko

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Crispy Fish Skin variations

Ingrediënten:
eiwit, frituurolie, gefrituurde knapperige vissenhuid, maltodextrine de19, olie, tuiles van vissenhuid en vissenhuid zonder schubben

Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Edible prune coals

Ingrediënten:
arabische gom, armagnac, bakpoeder, gedroogde pruimen, gekruid as, glucosesiroop de40, koolzwart, pruimensap, suiker, trehalose en water

Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Dennenazijn

Ingrediënten:
dennennaalden en wittewijnazijn

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Peterselie-olie

Ingrediënten:
druivenpitolie en peterselieblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Sparrenolie

Ingrediënten:
druivenpitolie, peterselie en sparrennaalden

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Peterseliepuree

Ingrediënten:
appelbalsamico, peterselie en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Venkelolie

Ingrediënten:
druivenpitolie en venkelgroen

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Korianderolie

Ingrediënten:
druivenpitolie en koriander

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Hooiroom

Ingrediënten:
hooi en room

Keuken:
Internationaal / Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Ingelegde vlierbloesems

Ingrediënten:
appelbalsamico en vlierbloesem

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Tomato Water

Ingrediënten:
tomatensap

Soort:
condiment
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Basisrecept uit Noma: a work in progress:

Lavasolie

Ingrediënten:
druivenpitolie en lavas

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
condiment
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Klaprozenrood

Ingrediënten:
klaprozenblaadjes en rode wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Garlic nougatine

Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Autoclaved Potato Soup

Ingrediënten:
aardappelsap en aardappelschil

Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Crispy Boiled Peanuts

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, demerarasuiker, pinda, laver zeewier, natriumglucamaat, pinda, suiker en zout

Soort:
condiment
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal trassi

Ingrediënten:
chilipepers, garnalenpasta, javaanse suiker, knoflook, sjalot, trostomaat en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Seafood Paper

Ingrediënten:
inktvisinkt en witvis

Soort:
condiment
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Shellfish Stock

Soort:
condiment
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Tamarindewater

Ingrediënten:
tamarinde en water

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
condiment