Recept uit Home Made winter:
Colcannon
- Ingrediënten:
- aardappel, boerenkool, boter, groene kool, melk, nootmuskaat, prei en room
- Keuken:
- Iers
- Soort:
- stamppot / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Recept uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: