Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Roz bil shaghria - Rijst met vermicelli
- Ingrediënten:
- kikkererwten, kurkuma, langkorrelrijst, saffraan, ui, vermicelli, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Arabisch
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Arabisch
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Spice Wise Too:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Speisekammer:
Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: