Recept uit De kunst van het koken:
Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus
- Ingrediënten:
- boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit De truffel:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Diner / tussengerecht uit Mas is meer:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De truffel: