Recept uit De kunst van het koken:
Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus
- Ingrediënten:
- boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro: