Recept uit De kunst van het koken:
Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus
- Ingrediënten:
- boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit De truffel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / nagerecht uit De truffel:
Recept uit De truffel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen: