Recept uit De kunst van het koken:
Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus
- Ingrediënten:
- boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De truffel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Amuse / diner uit Mas is meer:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / voorgerecht uit De truffel: