Frans

Zoek naar Frans in jouw eigen kookboeken

Frans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce brune à l'estragon - Bruine dragonsaus

Ingrediënten:
boter, bruine saus, dragon, droge witte wijn, lente-ui, peterselie en sjalotje

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Coukis de tomates à la Provençale - Verse tomatenpuree met knoflook en kruiden

Ingrediënten:
bloem, gedroogde basilicum, gedroogde sinaasappelschil, knoflook, korianderzaad, laurier, olijfolie, peterselie, saffraan, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelzaad en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gefrituurde aubergine met tomatenjam

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Vin d ’ orange

Ingrediënten:
citroen, sinaasappels, suiker, vanillestokje, witte wijn en wodka

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Kikkererwtenkoekjes

Ingrediënten:
kikkererwtenmeel, olijfolie, parmigiano reggiano, tomatensaus, peper, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pasta met zwaardvis, aubergine en munt

Ingrediënten:
aubergine, gehakt, munt, olijfolie, passata, pasta, suiker, knoflook, ui, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwaardvis

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Kastanje - venkelsoep met taleggio op toast

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gehakt, brood, groentebouillon, kastanjes, melk, olijfolie, room, sjalotten, taleggio, venkelknol, venkelzaadjes, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Busiate metpesto alla trapanese

Ingrediënten:
amandelen, olijfolie, pasta, pecorino, tomaat, knoflook, verse basilicum, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Katersoep

Ingrediënten:
crème fraîche, gehakt, ui, water, spek, suiker, tomatenpuree, peper, wortels, zout en zuurkool

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Zwarte pasta met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, gehakt, kerstomaat, olijfolie, pasta, pecorino, rodewijnazijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pasta met garnalen, pistachenoten en geroosterde knoflook

Ingrediënten:
garnalen, gehakt, kerstomaat, knoflook, olijfolie, garnaal, basilicum, pistachenoten, tagliatelle, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pasta met asperge, spek en ricotta

Ingrediënten:
asperges, citroen, olijfolie, ricotta, spek en peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Basisrecept voor pastadeeg

Ingrediënten:
bloem, eieren, olijfolie en tarwe

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Busiate

Ingrediënten:
bloem, deeg, lauwwarm water en tarwe

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Aardappelgratin met geitenkaas en groene salade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, gehakt, slablad, komkommer, olijfolie, rozemarijn, stokbrood, suiker, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, peper, zachte geitenkaas en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gevulde courgette met tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsstoof met rozemarijn en rode wijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine suiker, gehakt, lamsschouder, laurierbladeren, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Remouladesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, eidooier, grove mosterd, mierikswortel, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Met tomaat en oregano gestoofd rundvlees

Ingrediënten:
bloem, gedroogde oregano, gehakt, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, rundvlees, suiker, knoflook, tomaten, uien, oregano, peper, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsbout met madera - kersensaus

Ingrediënten:
bot, citroen, citroenen, boter, gehakt, kersenjam, kippenbouillon, lamsbout, madera, nieuwe aardappels, olijfolie, sjalot, spinazie, rozemarijn, knoflook, venkelknollen, verse rozemarijn, peper, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Crostata met appel en ricotta

Ingrediënten:
appels, citroensap, ei, eidooier, honing, merg, oranjebloesemwater, ricotta, suiker, vanillestokje, water en zoet deeg

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Taartjes met rodewijncustard

Ingrediënten:
eieren, kaneelstokje, rode wijn, sinaasappel, suiker, vanillestokje en zoet deeg

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar van kabeljauw met mango

Ingrediënten:
kabeljauwrug, limoensap, mango, olijfolie, pikant paprikapoeder, piment d'espelette en verse bieslook

Keuken:
Frans
Soort:
vis