Crème patissière

Zoek naar crème patissière in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met crème patissière in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste crème patissière recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient crème patissière:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Tarte à l'ananas - Ananastaart

Ingrediënten:
amandelschaafsel, ananas in blik, ananassap, cognac, crème patissière, groene bagirreaus, kirsch, rode bagirreaus, rodebessengelei, taart en zanddeegbodem

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Paris Brest

Ingrediënten:
bloemsuiker, caramel exotique, chocoladekrokant, chocolade notenschaafsel, crème brúlée van koffie en hazelnoot, crème patissière, florentijnkoekjes, gesableerde hazelnoot, hazelnootmousseline, nougatinekrullen, soezenbeslag, soezenkrokant en witte chocoladekrulletjes

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hollandse appeltaart

Ingrediënten:
amandelkrokant in chocolade, appelcompote, appelrolletjes, atsina cress, crème patissière met citroen, crunch van witte chocolade, espuma van yuzu, munt, vlierbesbloesem, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Summertime

Ingrediënten:
basilicumcrémeux, biscuit pain de genes, citroencrémeux, crème patissière met citroen, crémeux van kalamansi, crémeux van passievruchten en olijfolie, gele glaçage, kokosmousse, mangocompote, mangocoulis, mousse van mascarpone, suikerring, vlierbloesemschuim, witte chocoladeplak en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeien uit Hoogstraten

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienmousse, basilicumcrémeux, slagroom, crème patissière met gember, koekjesbeslag, rode glaçage, sablé, soezenbeslag, soezenkrokant en yoghurtmousse

Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
crème fraîche, mierikswortel, room en witte aceto balsamico

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch