Hysopwater

Hysopwater wordt beschouwd als hysop.

Zoek naar hysopwater in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met hysopwater in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste hysopwater recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient hysopwater:

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

No 4. Fresh & Tonka

Ingrediënten:
duizendbladwater, hysopwater, pepermuntbladwater en tonkaboon

Keuken:
Internationaal
Soort:
etherische olie
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Kruidendressing met vermouth

Ingrediënten:
dille, droge witte vermouth, druivenpitolie, hysop, lichtbruine basterdsuiker, mosterdpoeder, rode basilicum, rode vermouth, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hysopsaus

Ingrediënten:
bloem, hysop, kaneel, laurier, melk, mosterdzaadjes, peperkorrels, uien, vetstof en wortel

Soort:
warme sauzen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofde snijbonen met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, citroenzest, dragon, gember, hysop, krokant roggebrood, peper, sjalot, snijbonen, volle kwark en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van gekonfijte courgettes

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, dragon, fleur de sel, gele courgette, groene courgette, hysop, knoflookolie, mirte, peper, ricotta, rozemarijn, rucola, salie, tuinkers, walnoten en zoete ui

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Doperwten met bloemen

Ingrediënten:
anijs, boter, doperwten, hysop, lavendel, olijfolie, rozenblaadjes, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / voorgerecht uit Provence:

Gemengde salade met croûtons - mesclun aux chapons

Ingrediënten:
ei, groene sjalot, hysop, kervel, knoflook, lente-ui, mesclun, molsla, olijfolie, oud brood, peper, postelein, provencaalse kruidenazijn, radicchio, raketsla, verse basilicum, waterkers, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Kruiden-basispastadeeg

Ingrediënten:
basilicum, bloem, dragon, ei, hysop, lavas, majoraan, olijfolie, peterselie, salie, tijm, venkel, zout en zuring

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Graupensuppe - Gortsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, eidooier, emmentaler, gort, groentefond, gruyère, hysop, kervel, knolselderij, kruidenazijn, kruidnagel, laurier, luchtgedroogde doorregen spek, nootmuskaat, peper, peterselie, prei, room, runderschouder, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Graupensuppe mit Geflügel - Gortsoep van gevogelte

Ingrediënten:
bieslook, boter, eidooier, emmentaler, gevogeltevlees, gort, groentefond, gruyère, hysop, kerrie, kervel, knolselderij, kruidenazijn, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, peterselie, prei, room, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht uit Provence:

Kruidenpasta - pâtes aux herbes

Ingrediënten:
bloem, bonenkruidspruiten, boter, ei, gemengde slasoorten, grof zout, hysop, lente-ui, molsla, olijfolie, parmezaanse kaas, postelein, raketkruid, snijbiet, spinazie, verse basilicum, verse gemengde kruiden, verse marjolein, versgemalen zwarte peper, water en zuring

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch