Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Gan jian dai yu - Gebakken spaanvis
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, shaoxingwijn, spaanvis en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Spaanvis wordt beschouwd als zeevis.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met spaanvis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient spaanvis:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het Bali kookboek:
Recept uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Recept uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:
Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma: