Oesternat
Alternatieve naam:
oesterwater.
Zoek naar oesternat in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met oesternat in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste oesternat recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient oesternat :
Ingrediënten: frituurvet, kikkererwtenmeel, komkommer, laksabouillon, munt, oester, oesternat, turmericpoeder, water en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloemkool, boter, gelatine, kaviaar, oesternat, room en water
Soort: groente
Ingrediënten: kusshi oester en oesternat
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gelatine en oesternat
Ingrediënten: muscatdruiven, oesternat, shigoku-oester, sucro, verjus, wasabi en witte miso
Soort: azijn
Ingrediënten: gelatine, oesternat, oesters, sakeazijn en sambal
Keuken: Japans
Advertentie
Ingrediënten: fructose, gelatine, oesternat en passievruchtenpuree
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bechamelsaus, cayennepeper, champignons, ei, oester, oesternat, kreeftenboter, paneermeel, sauce soubise en vinblancsaus
Keuken: Frans
Ingrediënten: blanke groentefond, djeroek poeroet, galangal, geklaarde boter, gember, koriander, lente-ui, limoengras, limoensap, mosselnat, oesternat, sake en kokoswater
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: limoensap, oesternat, rijstwijnazijn, suiker, tapiocaparels, water en zout
Soort: condiment
Ingrediënten: afsnijsel van oesters, blanke visfond, bleekselderij, boter, crème fraîche, darjeeling, geklaarde boter, oesternat, sjalot, witte vermout en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Advertentie
Ingrediënten: cayennepeper, champagne, grof zeezout, hollandaisesaus, kaviaar, oesternat, oesters, peterselie, slagroom, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, champagne, grof zeezout, hollandaise, kaviaar, oester, oesternat, peterselie, room, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, champignonbouillon, citroensap, eidooier, mosselwater, oesterwater, peper, slagroom, visbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Wanneer je naar ingekookt oesternat of oesterwater zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Oesternat-boeken
Dol op oesternat? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: