Kapucienknol

Kapucienknol wordt beschouwd als knolgroenten.

Alternatieve naam: knolcapucien.

Zoek naar kapucienknol in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kapucienknol in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kapucienknol recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kapucienknol:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Rene Zanderink, Ruth de Ruwe en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Knolpot

Ingrediënten:
boter, honing, kapucienknol, klaverzuringknol, knolkervel, knolvenkel, peper, selderijknol, soesterknol, suiker, tijm en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:

Tarkari

Ingrediënten:
gember, gemengde groenten, groene chilipeper, komijnpoeder, korianderpoeder en olie

Soort:
curry / vegetarisch
Serveersuggestie Het mag ook piccalilly zijn

Recept uit BioBudget:

Het mag ook piccalilly zijn

Ingrediënten:
bloem, groente, kerrie, mosterdpoeder, natuurazijn, rietsuiker, rode peper en zout

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Visbouillon van restjes

Ingrediënten:
garnalenkoppen, garnalenpantsers, groenten, knoflook, knolselderij, laurier, olie, room, sjalot, tomatenpuree, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Doe - Het - Zelf - Pasta

Ingrediënten:
artisjokharten, blikken gepelde tomaten, bloemkool, broccoli, courgette, geitenkaas, groenten, kaas, olijfolie, olijven, peultjes, sperziebonen, tomatenpuree, ui en wortel

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Champignonsoep

Ingrediënten:
arrowroot, bieslook, champignons, groenten, kastanje champignons, kokosolie, water, prei en water

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, groente, kerstomaatjes, kleine courgette, olijfolie, tl honing en zout en peper

Soort:
vegetarisch / barbecue/grill
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

IJstaart met bramen

Ingrediënten:
ansjovis, bloemen, courgettes, groente, koekjes, pistachenoten, rozemarijn, taart, water, wortels en zwarte bessen

Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgettes, g boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, kleine ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, teen knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver, Sroop Sunar en David Loftus - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:

Bubble & squeak

Ingrediënten:
boter, gemengde groenten, kruimige aardappel, olijfolie, verse kruiden, witte peper en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovis in blik, boter, brood, gekookte garnalen, groenten, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, rozemarijn en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren