Kersenhoutsnippers

Kersenhoutsnippers wordt beschouwd als houtsnippers.

Alternatieve naam: kersenhout rookmot.

Zoek naar kersenhoutsnippers in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kersenhoutsnippers in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kersenhoutsnippers recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kersenhoutsnippers:

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Asinan - met gerookte mango

Ingrediënten:
gebakken uitjes, houtsnippers, japanse groene radijs, komkommer, kruidige amandelsaus, mango, radijs, sawi asin, spitskool, taugé, umamidressing en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Ingelegde eend

Ingrediënten:
citroenrasp, eendenpoten, eendenvet, ganzenvet, houtsnippers, jeneverbes, kaneelstokje, laurierblad, peperkorrel, sinaasappelrasp, steranijs, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Geglaceerde rode biet en appel

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, houtsnippers, kalfsmerg, kippengelei, klaverzuring, lievevrouwebedstro, mutsu-appels, rode biet, steranijs, tijm, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Gerookte eendenborst met appels, rozijnen, walnoten en witlof

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, eendenborst, friséesla, grof zeezout, houtsnippers, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rozijnen, sherryazijn, verse rozemarijn, verse tijm, walnoten, water, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / gevogelte