Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Rouelle van mesthoen gewikkeld in snijbiet met gerookt spek en pruneaux d'Agen
- Ingrediënten:
- pruneaux d'agen, rouelle van mesthoen en snijbiet, spekemulsie en gerookt spek
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Pruneaux d'agen wordt beschouwd als gedroogde pruimen.
Alternatieve naam: prunes d'agen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pruneaux d’agen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pruneaux d'agen:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit Let's go Paleo:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-09:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2015-09:
Recept uit delicious. magazine - 2015-10:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Recept uit delicious. magazine - 2009-02:
Recept uit delicious. magazine - 2007-11:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit delicious. magazine - 2011-08:
Recept uit delicious. magazine - 2007-11:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Let's go Paleo:
Recept uit delicious. magazine - 2011-13:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-02: