Citroenbasilicum
Citroenbasilicum wordt beschouwd als basilicum .
Alternatieve namen:
bai manglak en kemangi.
Zoek naar citroenbasilicum in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met citroenbasilicum in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste citroenbasilicum recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient citroenbasilicum :
Ingrediënten: bananenblad, citroenbasilicum, citroenblaadjes, geelwortel, gember, jackfruit, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarinde, tomaat en trassi
Keuken: Balinees
Soort: groente
Ingrediënten: citroenbasilicum, dorade, groene lomboks, ketjap manis, limoen, lomboks, olie, palmsuiker, rawits, rode lomboks, vruchtensap, sjalotten, zout en tomaten
Ingrediënten: ansjovis, ikan teri, kemangi, kokosvruchtvlees en sambal mbe
Keuken: Balinees
Soort: vis
Ingrediënten: bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bananenblad, garnalen, gula bali, kemangi, kokosmelk, salam, sambal mbe, tamarinde en tomaat
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bananenblad, base megenep, citroenblaadjes, gula bali, jeruk limo, kabeljauw, kemangi, koolvis, pangasiusfilet, tomaat en witte visfilet
Keuken: Balinees
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: aubergine, gember, kemangi, knoflook, sambal hijo, tamarindepasta, tempeh, thaise basilicum, zonnebloemolie, zout en zoute sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroenbasilicum, citroenblaadjes, citroengras, kalamansisap, kippenfond, kokosmelk, muntblad, pandanblad, plantaardige olie, bladpeterselie, sjalot, venkelblad en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: saus
Ingrediënten: citroenblaadjes, geelwortel, gember, inktvis, jeruk limo, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sjalot, suiker, tamarinde en trassi
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroenblaadjes, garnalen, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sereh, sjalot, suiker en trassi
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bananenblad, citroenblaadjes, garnaal, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarindepulp, tomaat en trassi
Keuken: Balinees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: basilicum
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: basilicum
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: basilicum
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: basilicum en risotto
Soort: zoet
Ingrediënten: basilicum en zeeuwse oesters
Keuken: Hollands
Soort: schaal- en schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: basilicum en parmaham
Soort: hapjes
Ingrediënten: basilicum en pesto
Soort: hapjes / vegetarisch / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum en pesto
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: citroenbasilicum, dorade, groene lomboks, ketjap manis, limoen, lomboks, olie, palmsuiker, rawits, rode lomboks, vruchtensap, sjalotten, zout en tomaten
Ingrediënten: bieslook, citroensap, djahé, ei, kemangi, kip, kruizemuntblad, lomboks, pandanblad, peterselie, rode ui, sereh, uigroen en venkelgroen
Keuken: Indonesisch
Soort: gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: citroensap, garnalen, kemangi, kemirienoten, knoflook, koenjit, laos, rode lomboks, rode ui, santen, tempé, trassi, water, witte ui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: basilicum en pastinaak
Soort: hapjes / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, spitskool, stamppot en venkelworstjes
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: basilicum, ciabattabrood en plantaardige room
Soort: vegan
Wanneer je naar bai manglak of kemangi zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Citroenbasilicum-boeken
Dol op citroenbasilicum? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: