Citroenbasilicum

Citroenbasilicum wordt beschouwd als basilicum.

Alternatieve namen: bai manglak en kemangi.

Zoek naar citroenbasilicum in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met citroenbasilicum in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste citroenbasilicum recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient citroenbasilicum:

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Jonge jackfruit gestoomd in bananenblad

Ingrediënten:
bananenblad, citroenbasilicum, citroenblaadjes, geelwortel, gember, jackfruit, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarinde, tomaat en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Kruidige groentesoep - gaeng liang

Ingrediënten:
bai manglak, gapi, garnalenpasta, gedroogde garnalen, gele pompoen, griekse-basilicumblaadjes, nam pla, sjalot, spinazie, thaise vissaus, verse garnalen en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokossaus

Ingrediënten:
citroenbasilicum, citroenblaadjes, citroengras, kalamansisap, kippenfond, kokosmelk, muntblad, pandanblad, plantaardige olie, bladpeterselie, sjalot, venkelblad en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Inktvis met pittige kokossaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, geelwortel, gember, inktvis, jeruk limo, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sjalot, suiker, tamarinde en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Garnalen in bananenblad

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblaadjes, garnaal, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, korianderzaad, lombok, rawit, salam, sereh, sjalot, tamarindepulp, tomaat en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Grote garnalen met pittige kokosmelk

Ingrediënten:
citroenblaadjes, garnalen, geelwortel, gember, kemangi, kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sereh, sjalot, suiker en trassi

Keuken:
Balinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren