Cubaanse broodjes

Cubaanse broodjes wordt beschouwd als broodjes.

Zoek naar cubaanse broodjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met cubaanse broodjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste cubaanse broodjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient cubaanse broodjes:

Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:

Cuban sandwich smokey style

Ingrediënten:
augurk, cubaanse broodjes, dijonmosterd, emmentaler, ham, olijfolie, piggy mix bbq-kruiden, procureur, smokey's original bbq-saus, smokey's pig spray en surinaamse puntjes

Soort:
vlees / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Hollands maandkookboek:

Minipizza’s van oude broodjes

Ingrediënten:
broodjes, gedroogde italiaanse kruiden, geraspte kaas, geraspte oude kaas, olijfolie, ontbijtspek, peper en zout, stokbrood, tomatenpuree en uienringen

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Verse kaas en sparrenscheuten

Ingrediënten:
appelsap, boter, brood, dennenscheuten, karnemelk, room, sparrenscheuten, stremsel, vetkruidvruchtjes, volle melk en zuringbladeren

Soort:
vegetarisch
Serveersuggestie Aardappel kaas peper broodjes

Recept van Es' Factory:

Aardappel kaas peper broodjes

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, broodjes, cheddar, chilivlokken, ei, gemalen zwarte peper, gist, melk, sesamzaadjes, water, yoghurt en zout

Serveersuggestie Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, tl droge gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Serveersuggestie Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: platbrood en broodjes met boter

Ingrediënten:
bloem, boter, boter, brood, broodjes, deeg, gist, ijswater, kaas, karnemelk, knoflook, kruiden, water, meel, platbrood, popcorn, slagroom, tarwebloem, tl droge gist, vet, volle yoghurt, water, wei, yoghurt, zelfrijzend bakmeel, zout, zoutvlokken en zure room

Serveersuggestie Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, creme fraiche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Aardappelgratin met geitenkaas en groene salade

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, brood, chilivlokken, citroen, citroensap, gehakt, gemengde slabladeren, komkommers, olijfolie, rozemarijn, stokbrood, suiker, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper, zachte geitenkaas en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gevulde courgette met tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, chorizo, courgettes, gehakt, olijfolie, rijpe tomaten, rode paprika, suiker, tenen knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, geroosterd brood, g koude boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, stengel bleekselderij, takje rozemarijn, takjes tijm, ui, versgemalen peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De smaak van mijn herinnering:

Keftedes

Ingrediënten:
brood, ei, gedroogde munt, half-om-half gehakt, melk, olijfolie, peterselie, rode ui en zoete appel

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / lunch uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
brood, ei, kaneel, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:

Wentelteefjes

Ingrediënten:
basilicum, brood, knoflook, olijfolie, peper, tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta