italiaanse antipasti

Zoek naar italiaanse antipasti in jouw eigen kookboeken

De lekkerste italiaanse antipasti recepten

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:

Salade van zeevruchten - insalata di mare

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Rucolarolletjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, buffelmozzarella, kappertje, kerstomaat, olijf, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:

Bruschetta al cavolo nero - Bruschetta met cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Romige pestodip

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basilicum, cannellinibonen, citroenrasp, knoflook, olijfolie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / saus / hartige hapjes / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Bohnensalat mit Zweierlei Radicchio - Bonensalade met twee soorten roodlof

Ingrediënten:
voorgerecht

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / varkensvlees / groente
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Lavarelli in carpione - Vis in marinade voor karper

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, forel, jeneverbessen, karper, laurier, olijfolie, paling, peperkorrels, rode ui, rode wijn, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

In carpione - Gebakken, gemarineerde verse sardines (of andere vis)

Ingrediënten:
bloem, laurier, plantaardige olie, sardines, spiering, ui, visfilet, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gefrituurde radicchio - radicchio rosso fritto

Ingrediënten:
bier, bloem, ei, eiwit, olijfolie, plantaardige frituurolie, radicchio en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente / frituur
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Koude forel in sinaasappelmarinade

Ingrediënten:
baars, bloem, citroensap, forel, italiaanse vermout, olijfolie, peterselie, sinaasappelpartjes, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gamberetti all'olio e limone - Gepocheerde garnalen met olijfolie en citroensap

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, garnalen, olijfolie, wijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebakken sint-jakobsschelpen met knoflook en peterselie

Ingrediënten:
broodkruim, coquilles, kammosselen, kappertjes, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gevulde champignonhoedjes uit de oven

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, broodkruim, champignons, ei, gedroogd broodkruim, gedroogde porcini, knoflook, majoraan, melk, olijfolie, pancetta, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Tomaten gevuld met garnalen

Ingrediënten:
dijonmosterd, engelse mosterd, garnalen, kappertjes, mayonaise, peterselie, rode wijnazijn, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Paddestoelensalade met parmezaanse kaas en witte truffel

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, citroen, eekhoorntjesbrood, kastanjechampignon, olijfolie, parmezaanse kaas, witte truffel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Carciofi alla giudia - Gefrituurde hele artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, citroen, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gegrilde mosselen en venusschelpen

Ingrediënten:
citroen, gedroogd broodkruim, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, pruimtomaten en venusschelpen

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ostriche alla Tarantina - Oesters uit de oven met olie en peterselie

Ingrediënten:
citroensap, gedroogd broodkruim, grof zeezout, oesters, olijfolie en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Insalata russa - Garnalensalade met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappelen, bieten, cornichons, doperwten, garnalen, kappertjes, mayonaise, olijfolie, sperziebonen, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Bruschetta - Romeins knoflookbrood

Ingrediënten:
brood, knoflook, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Geroosterde aubergine met paprika en komkommer

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peterselie, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Arrosticini Abruzzesi - Gemarineerde lamsspiesjes

Ingrediënten:
knoflook, lamsschouder, majoraan, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Hardgekookte eieren met groene saus

Ingrediënten:
ansjovisfilet, dijonmosterd, ei, engelse mosterd, kappertjes, knoflook, olijfolie, peterselie, rode paprika en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gemarineerde wortelstaafjes

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, oregano, rode wijnazijn, worteltjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gepocheerde tonijn-aardappelrol

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, ei, eiwit, kappertjes, mayonaise, parmezaanse kaas, peterseliesteeltjes, tonijn op olie, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Bruschetta met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, brood, knoflook, olijfolie, oregano, pruimtomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Zalmschuim

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, rode zalm uit blik, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans