Witloof met kip met lichte currysaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 167 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken appels met bruine suiker en crème fraîche

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Appels met Preiselbeerencompote

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Appel-whisky marmelade

Een recept uit Wieger Favier - Whisky van de lage landen

Appelkaneelboter

delicious. magazine - 2013-01