Tomatensoep, koud (Gazpacho)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 163 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken mosselen - cozze gratinate

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Ansjovis gevuld met rozijnen, noten, knoflook en broodkruim

delicious. magazine - 2014-04

Gratin van aarderen met salie en gruyere

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Finocchi gratinati - Venkel uit de oven

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken