Gestoofde selderij à la crème

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 143 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oesters met cavadressing

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Gegratineerde lof met kaas met ham

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

De ultieme kaastosti

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Muffins met ham - muffins con jamón picado

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten