Navets à l'étuvée - In boter gesmoorde meiknolletjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 649 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
bouillon / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rog, in beurre noisette gebakken, met snijbiet en meiknol

Een recept uit delicious. magazine - 2015-07

Eend met geglaceerde knolletjes - canard aux navets du pardhailhan

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Puree de navets parmentier - Puree van meiknolletjes en aardappel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Petits navets sautées en garniture - Meiknolletjes in boter gebakken

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken