Brousse en piment

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 96 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
ontbijt / brunch / lunch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Bereidingstijd:
13 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zalmeitjes

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Bresaola-sandwich met eiwitmayonaise

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon

Friséesla met spekjes en knapperig gebakken varkensoor

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Zalm en mierikswortel

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro