Friséesla met spekjes en knapperig gebakken varkensoor

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 136 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaasfondue "Savoy"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gebakken tomaten met Parmezaanse kaas

Een recept uit

Uien en comté

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Parmezaanse kaas met peren en walnoten

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie