Sabodets in rode wijn

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 52 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Met knoflook bestoken kalfsvlees

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Rundvlees met cantharellen & zilveruitjes

Een recept uit Christian Fielden en Marielle van Spronsen - 5 - Topkoks voor thuiskoks

duke of berkshire met asperge en truffel

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Bayerischen Kartoffelsalat - Beierse aardappelsalade

Een recept uit  - Deutsche Küche