Gevulde fazant

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 160 in Lidya Winkels kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saus voor Boeuf en Daube

Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Lamshaasjes met jeneverbessensaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Rode kool op zijn Hollands

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Wilde eend met groene peper

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe