Provençaalse wijting met tomaten-selderijsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde spitskool - met pecelsaus van cashew en sambal matah

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Pangsit

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Selderijolie

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Groninger hardbrood met waddengoudkaas & Stellendamse garnalen

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje