Bosvruchtengratin met zabaglione

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 348 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bosvruchtenijs

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Bosvruchtenijs - gelato ai frutti di bosco

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

gegratineerde bosvruchten met sabayon - gratin di frutti di bosco allo zabaione

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Summer pudding

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer