gegratineerde bosvruchten met sabayon - gratin di frutti di bosco allo zabaione

Je vindt dit recept op pagina 1307 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rode terrine van zomervruchten

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Maca-aardbei-bosbessenshake

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Regenboog ijsjes maken

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Alternatief voor beschuit met muisjes

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide