Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsborst in saliesaus
- Ingrediënten:
- bouillon, kalfsborst, olie, peper, room, tomatenpuree, ui, verse salieblaadjes, witte wijn en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, crème fraîche, dragon, eidooier, kip, knoflook, laurier, maïzena, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: