Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Romige mosselsoep
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, kruidenbouillon, lamsoor, margarine, mosselen, saffraan, salie, slagroom, ui en zeekraal
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, prei, pure chocolade, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / nagerecht / drinken uit Home made:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / nagerecht uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table: