Recept uit Koken voor elke dag:
Parelhoen met een fruitige saus
- Ingrediënten:
- aalbessengelei, bruine suiker, cognac, jeneverbessen, maïszetmeel, parelhoen, peper, peterselie, room, vetstof, witte wijn en zout
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, citroensap, cognac, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, kip, knoflook, komkommer, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, poedersuiker, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch: