Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroencitroensapeigemberknoflookkoriandermelknootmuskaatolieolijfoliepeterselieplantaardige oliepreisjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Schouderkarbonade In Vietnamese Stijl

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, hoisinsaus, knoflook, koriander, kristalsuiker, lente-ui, plantaardige olie, schouderkarbonade, shaoxing-rijstwijn, sojasaus, spaanse peper, witte peper en zout

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Siciliaanse caponata

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, gehakt, brood, aubergine, kappertjes, olijfolie, passata, pijnboompitten, pistachenoten, rodewijnazijn, suiker, ui, peper, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Mosterdmayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eidooier, mosterd, peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Spareribs

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, kikkoman sojasaus, knoflook, limoen, olie, peper, spareribs en tijm

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Gourgettefrietjes

Ingrediënten:
bloem, courgette, fijn zout, melk, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crocchette met aardappel & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloemige aardappel, citroen, ei, olie, parmezaanse kaas, peper, polenta en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Krabvlees met mosterd

Ingrediënten:
brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Basisrecept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, eidooier, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Asperge-garnalensalade

Ingrediënten:
citroen, ei, garnalen, olijfolie, peper, bladpeterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Auberginefrieten met venkelyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, bloem, citroensap, eieren, griekse yoghurt, grof zeezout, korianderzaad, mayonaise, panko, peper, sesamzaad, venkelzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken puf met dille

Ingrediënten:
bloem, citroen, dille, knoflook, mayonaise, peper, puf, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovis op olie, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, peper, rodewijnazijn, tabasco, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...