Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Pain au chocolat
- Ingrediënten:
- abrikozenjam, boter, chocolade, ei, gist, kristalsuiker, water, tarwebloem en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, cacao, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, gedroogde gist, gist, kaneel, knoflook, meel, melk, olie, olijfolie, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, volle melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt uit Brood - 100 internationale recepten:
Snack of tussendoortje uit Italiaanse patisserie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit United states of cakes:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit United states of cakes:
Picknick / brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Ontbijt / lunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept van Patesserie:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken: