33 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladerdeegbladpeterseliebloembotercayennepepercitroendroge witte wijneieidooierfetafilodeegknoflookkorstdeegmelkparmezaanse kaaspeperpijnboompittenricottaroomtijmtomaatuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Kwartel gebakken in Turks brooddeeg met pistachesaus

Ingrediënten:
bloem, citroen, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, gemalen groene kardemom, gemalen komijn, knoflook, kwartel, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, verse bladpeterselie, verse munt, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Inktvistimbaaltjes - cestini di calamaretti

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijlinktvisjes, sjalot, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pasteitjes met kip - vol-au-vent al pollo

Ingrediënten:
amandel, bladerdeegpasteitjes, bloem, droge witte wijn, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, peper, prei, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / gevogelte
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Plaatkoek met sardines - coca amb pinxes

Ingrediënten:
deeg, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, sardines, sjalot, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart van frittata's

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, fontina, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Taart uit zee - torta alla marinara

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, ei, garnaaltjes, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, ricotta, slagroom, venusschelp, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / schaal- en schelpdieren
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Tajine malsouka

Ingrediënten:
boter, ei, filodeegvellen, kippenlever, knoflook, komijn, kurkuma, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, ui, verse peterselie, witte bonen en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
quiche / gevogelte / ei/omelet/frittata
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Kruidentaart

Ingrediënten:
anarikaas, bleekselderij, bosui, cheddar, citroen, dille, ei, feta, fijne kristalsuiker, filodeeg, goudse kaas, munt, olijfolie, peterselie, ricottakaas, rucola, snijbiet, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
quiche / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch