32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouquet garnichampignoncognacdroge witte wijngroene olijven zonder pithaasjeneverbeskippenbouillonkonijnkruidnagellaurierbladolijfoliepeperrode wijnrozemarijnsjalotsuikertijmuiverse salieblaadjeswaterwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Hazenpeper - lepre in salmì

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, chianti, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tomatenpuree, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / meel
Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie

Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:

Reebok met polenta - capriolo con polenta

Ingrediënten:
boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, laurier, maïsmeel, parmezaanse kaas, reebokvlees, rode wijn, rozemarijn, salie, selder, ui, water, worstjes en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoofd konijn met spek, tomaten en tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, gerookte spekjes, halfgedroogde tomaatjes, jong konijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tuinbonen, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, eend, eendenconfit, gedroogde witte bonen, geklaarde boter, gezouten varkensvlees, knoflook, kookworst, lamsschouder, ongerookt spek, saucisse à cuire, saucisse de toulouse, stokbrood, tomaat en ui

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / peulvruchten
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroenschil, geklaarde boter, hertenvlees, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peper, plantaardige olie, rode-bessenjam, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, wildfond, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade