Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomtijmwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Mousse van kippenlevertjes

Ingrediënten:
boter, gemalen piment, kippenlever, madera, sjalot, slagroom en zoete sherry

Keuken:
Spaans / Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Kippenleverpastei

Ingrediënten:
boter, cognac, kippenlever, roomboter, sjalot, slagroom en tijm

Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Amuse / diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Champignongelei met champignonroom

Ingrediënten:
boter, champignon, droge madera, droge witte vermout, enoki, gelatineblaadjes, groentebouillon, ketchup, oloroso sherry, paddestoelenbouillon, prei, sjalot, slagroom en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Koolsoep

Ingrediënten:
aardappel, groene kool, koolzaadolie, olijfolie, rookspek, sjalot en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Spliterwtensoep

Ingrediënten:
hambot, laurier, olijfolie, rookspek, sjalot, slagroom, spliterwten, tijm, witte port en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Bladerdeeg met morieljes

Ingrediënten:
bladerdeeg, chardonnay, eidooier, gevogeltefond, morieljes, olie, sjalot en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...